Вінніпег для українців Канада
-
🎥 Усім привіт! Новий випуск «Твої новини Калгарі» вже на YouTube! 🎄✨ Підсумки року та що на нас чекає у 2025 році: 🔹 Продовження візи CUAET 🔹 Кір у Калграрію Що робити? 🔹 4 нові імміграційні програми І це ще не все! Святковий настрій, події та головні досягнення року вже чекають на вас у випуску. Не забувайте підписуватися, ставити вподобайки та ділитися відео! 💫😊 youtu.be/JbH7P6zdTWM
-
Кто знает где обычно в Виннипеге празднуют Новый год я имею виду центральную ёлку ?
-
Вiтаю усiх з наступающим Новим Роком!Зараз дуже гарний час придбати авто за гарними умовами i розпочати новий рiк з корисних покупок ! Я допоможу вам з придбанням автомобіля в Альбертi,Манiтобi,Саскачеванi Онтарio на вигідних умовах — будь то фінансування, лізинг або оплата готівкою. Якщо ви проживаєте та працюєте в Канаді більше 3 місяців, у вас є реальна можливість отримати схвалення від банку на автокредит з щомісячними платежами від $400. Можливі варіанти з нульовим початковим внеском. У нас в наявності більше 600 автомобілів різних типів кузова та виду пального — бензинові, дизельні, гібридні та електромобілі. 🅿️🏎🚐🚗🚙🛺🅿️ Ми також приймаємо автомобілі в Trade-in🏁🏎 Зв'яжіться зі мною, і я з радістю допоможу вам знайти автомобіль вашої мрії! Мій номер: +1 (437)313-2536 (моб./WhatsApp) Телефонуйте, і я докладу всіх зусиль, щоб ви залишилися задоволені своїм новим автомобілем!
-
Добрий день Тетяна! Чи можна подати на повернення податків, ту суму що заплатили за автошколу, 3 клас? Дякую
-
Доброго дня будь ласка підскажіть не можу зрозуміти що відбувається стала в є чергу всюди і вдалося записатись в Оттаві у квітні місяці я надіслала їм питання які мене цікавили, подаю документи для своєї дочки підлітка, а вони мені у відповідь прислали це що це значить і чи можу і зробити новий паспорт в Оттаві проживаючи на разі в Вініпезі
-
maps.app.goo.gl/LWxsTvtob5HYEmFD7?g_st=i&utm_campaign=ac-im
-
Є Зельц у польському магазині,дуже смачний та мʼясна і сирна продукція,наші кашки та польські
-
Весь рок
-
На зводі весь рок
-
Доброго дня як там робота які зміни працюють яка зарплата
-
🎉🎉🎉Шановні друзі!🎉🎉🎉 Вітаю вас з прийдешнім НОВИМ РОКОМ! Хочу побажати нам усім мирного неба. Нехай наступний рік принесе ще більше радості і позитивних емоцій, всім нам, нашим рідним, сімʼям, родинам і не лише за ігровим столом, а і у повсякденному житті. Нехай здобуті чи відпрацьовані нами навики комунікувати, домовлятися, співпрацювати, йти до мети і перемагати, принесуть нам удачу і успіх у новому році. Дуже вдячний усім тим, хто долучався до нашого проекту, співпрацював, допомагав чи просто відвідував наші заходи. До наступних зустрічей за ігровим столом. З повагою та найкращими побажаннями: Іван.
-
🎉🎉🎉Шановні друзі!🎉🎉🎉 Вітаю вас з прийдешнім НОВИМ РОКОМ! Хочу побажати нам усім мирного неба. Нехай наступний рік принесе ще більше радості і позитивних емоцій, всім нам, нашим рідним, сімʼям, родинам і не лише за ігровим столом, а і у повсякденному житті. Нехай здобуті чи відпрацьовані нами навики комунікувати, домовлятися, співпрацювати, йти до мети і перемагати, принесуть нам удачу і успіх у новому році. Дуже вдячний усім тим, хто долучався до нашого проекту, співпрацював, допомагав чи просто відвідував наші заходи. До наступних зустрічей за ігровим столом. З повагою та найкращими побажаннями: Іван.
-
-
Здається квартира one bedroom, з гарним плануванням, окремо living room, bedroom, kitchen Доступна від зараз 49 Hargrave st. $1015 +Hydro ($20-30) вода і опалення включено