Вінніпег для українців Канада
-
🎉🎉🎉Шановні друзі!🎉🎉🎉 Вітаю вас з прийдешнім НОВИМ РОКОМ! Хочу побажати нам усім мирного неба. Нехай наступний рік принесе ще більше радості і позитивних емоцій, всім нам, нашим рідним, сімʼям, родинам і не лише за ігровим столом, а і у повсякденному житті. Нехай здобуті чи відпрацьовані нами навики комунікувати, домовлятися, співпрацювати, йти до мети і перемагати, принесуть нам удачу і успіх у новому році. Дуже вдячний усім тим, хто долучався до нашого проекту, співпрацював, допомагав чи просто відвідував наші заходи. До наступних зустрічей за ігровим столом. З повагою та найкращими побажаннями: Іван.
-
🎉🎉🎉Шановні друзі!🎉🎉🎉 Вітаю вас з прийдешнім НОВИМ РОКОМ! Хочу побажати нам усім мирного неба. Нехай наступний рік принесе ще більше радості і позитивних емоцій, всім нам, нашим рідним, сімʼям, родинам і не лише за ігровим столом, а і у повсякденному житті. Нехай здобуті чи відпрацьовані нами навики комунікувати, домовлятися, співпрацювати, йти до мети і перемагати, принесуть нам удачу і успіх у новому році. Дуже вдячний усім тим, хто долучався до нашого проекту, співпрацював, допомагав чи просто відвідував наші заходи. До наступних зустрічей за ігровим столом. З повагою та найкращими побажаннями: Іван.
-
Здається квартира one bedroom, з гарним плануванням, окремо living room, bedroom, kitchen Доступна від зараз 49 Hargrave st. $1015 +Hydro ($20-30) вода і опалення включено
-
Якщо хтось приймає такі пігулки, можу віддати 4 упаковки, сроки в нормі.
-
За все 25$ все працює
-
🚘Авто а оренду🚘 Days/Uber/Uber Eats ▪️Від 39/49/59$ день ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Новий сервіс оренди - онлайн. 🔥Без особистого контакту, тепер можна орендувати авто 24/7!!! ❗(Форма контакту виконується в робочий час) ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber 🧭 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег Манітоба
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
Доброго дня, необхідно продовжити термін закордоного паспорту, можливо хтось знає який правильний алгоритм дій. Потрібно ловити слот і ставати в електрону чергу, чи потрібно поіхати в консульство і ставати в живу чергу? Як правильно зловити слот? Буду вдячна за інформацію.
-
Basket for Easter 5$
-
Combo for bbq charcoal(about half a packet), bbq grill, liquid lighter, skewers, lighter 17$
-
Lamp, nightlight Works from a power outlet, in good condition, without defects 10$
-
25$
-
15$