Вінніпег для українців Канада
-
Оренда авто в чудовому стані! 🚗 🔹 2015 Mazda 3 (білий колір) — $45/день 🔹 2011 Buick Enclave (сріблястий, 7-місний) — $62/день 🔹 2017 Mazda 3 GT (темно-сіро-коричневий) — $49/день Зручні та надійні авто для ваших подорожей або щоденних потреб! Зв’язатися з нами: 📞 Телефон: 204-890-6389 📧 Електронна пошта: [email protected] 🌐 Вебсайт: rental.spektr.ca Оберіть своє авто вже сьогодні!
-
Доброго дня. Шукаю квартиру на підселення в районі West Kildonan, або хоч рядом, оскільки на роботі багато овертаймів, працюю тільки в денну зміну. Я без тварин та шкідливих звичок, не конфліктний. Дякую.
-
Я не хочу тиснути на ваші больові точки! Я не хочу шукати гарні мотивуючі фрази для «продажу» моїх занять! 🫶Я хочу донести потребу (яка в кожної жінки буде різна), нагадати вам про ваше ж тіло)) воно потребує вашої уваги та руху! Воно так і кричить: «Зверни на мене увагу!» На моїх заняттях ми не просто танцюємо, ми: - вчимося рухати різними частина тіла окремо - вчимося прислухатись, а що моє тіло мені говорить, як я зараз почуваюсь? - взаємодіяти з тілом та один одним - розтягуємо наші мʼязи - вчимося керувати нашим тілом - імпровізуємо - відключаємо думки і поринаємо в тіло А ще, трошки займаємось терапією) бо усвідомлена робота над тілом - це вид терапії, під час якої ми змінюємо себе і своє життя ✨ Щонеділі о 12:15 🔥 ➡️ Оплата: - одне заняття 14$ - абонемент (4 заняття - 1 місяць) - 40$ Тривалість: 1 год 🫶 Адреса: 4-651 Stafford St Winnipeg MB R3M 2X7 Canada Тіло - наш найкращий друг ❤️ тому давайте приділяти йому час ❣️ #dance #body #moveyourbody #enjoy #canada #winnipeg
-
Комната еще доступна? Интересует длительна оренда.Я парень чуть постарше , без вредних привичек.
-
Меня интересует комната в етом районе на длительную оренду, когда можна посмотреть?
-
Давайте на выходных? В субботу вечером)
-
Доброго дня. Хто знає куди треба написати якщо змінив роботу яку форму треба заповнити і куди її додати. Дякую
-
В маєте подаватися на temporary resident visa, purpose of travel you say work.
-
-
Моя особиста думка, що варто, хоча багато інформації є про те, що віза потрібна для легального в'їзду в Канаду, а якщо не виїжджати, тоне потрібна, проте все може статися і краще продовжити, тим більше щоб продовжити підставою є воркперміт а коштувало це у минулому році 85 доларів.
-
Добрий вечір.З нами розмовляла консультант російською,на жаль українською не могла тому що вона не українка.Перепрошую,але імʼя її не памʼятаю,просто запитайте працівників чи є вона у той час на роботі. Можливо зараз там уже працюють хтось з українців!