Вінніпег для українців Канада
-
В маєте подаватися на temporary resident visa, purpose of travel you say work.
-
-
Моя особиста думка, що варто, хоча багато інформації є про те, що віза потрібна для легального в'їзду в Канаду, а якщо не виїжджати, тоне потрібна, проте все може статися і краще продовжити, тим більше щоб продовжити підставою є воркперміт а коштувало це у минулому році 85 доларів.
-
Добрий вечір.З нами розмовляла консультант російською,на жаль українською не могла тому що вона не українка.Перепрошую,але імʼя її не памʼятаю,просто запитайте працівників чи є вона у той час на роботі. Можливо зараз там уже працюють хтось з українців!
-
Якщо ви перебували в Канаді, проходити мед огляд не треба.
-
Так ви подаєте з вашого кабінету.
-
Це якщо ви вже отримали номери вашої справи. immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/
-
Ми чекаємо тільки EOI. А якщо ще не отримав і мені скоротили з роботи і дали лист що мене скорочують так як не має роботи. Скоротили 30 листопада а на новій роботі був прийнятий 27 листопада.
-
Нажаль візи більше не ставлять у паспорт новий,тому вам треба подаватися на піар, якщо плануєте,або просто працювати, поки дійсний ворк перміт. Якщо подаватиметесь на візу,отримаєте відмову, або максимум туристичну,нажаль все змінилося для українців, які приїхали по програмі.
-
У мене віза на 10 років, але закінчився термін дії паспорта. У новий паспорт візи більше не ставлять, сказали мені у міграційній, якщо подамся на візу, отримаю відмову, а якщо пощастить, то максимум туристичну. Не я придумала ці правила, нажаль все дуже швидко змінюється не на користь українців. Проте продовжили ворк перміт на 3 роки. Прилетіли до Вінніпегу в кінці березня, вже подалися на піар, якщо пощастить отримати, то добре, а якщо ні,то будемо шукати нові варіанти, бо повертатися просто нікуди.