Вінніпег для українців Канада
-
На 5-7 років, будь яка 15$ в гарному стані
-
Продам дитячі штани, теплі, на 5-6 років. Купляла в Giant Tiger за 25$ віддам за 20$ (Моїй дитині не підійшли)
-
15$ (є 2 шт)
-
Продам 4 пляжних стільчика за 15$
-
За все 25$ все працює
-
Двоповерхове ліжко, залізне, 150$
-
По 5$
-
Вітаю усіх з Новим Роком!Давайте разом розпочинати рік з приємних покупок 🚗 Мене звуть Аміна я ліцензований спеціаліст з продажу нових та б/у автомобілів в автосалонi Maddigan Chrysler! 🚗💨 У нас ви знайдете авто на будь-який смак, адже ми є найбільшою мережею автосалонів Chrysler в Канаді! -Перший внесок від $0 - Фінансування до 96 місяців - Фінансування для новоприбулих за вигідними умовами до 60 місяців - Допомога з оформленням та реєстрацією автомобіля Я знаю, у вас багато питань, і я готова вiдповiсти на кожне з них та підібрати оптимальний варіант під ваші вимоги та бюджет 🤝 до зустрічі !😉📲(437)313-2536
-
Продам мультиварка-аєргриль 2в1 фірма Ultima Cosa Купляла нову менше року тому але користувалися декілька разів Причина продажу хочу купити більший обʼєм Новий коштує 200 доларів,продам за 140 (доступний розумний торг) В комплекті є коробка
-
Доброго дня. Може хто знає. В резерв + коли пробує пройти верифікацію через монобанк, воно переводе на сторінку моно банка, але пише що «тимчасово недоступно». Пробували в різний час, але завжди одна і та сама помилка. І тепер не може забрати закордонний паспорт. Може хтось зникав я з таким? Дякую
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, чи маю я звертати увагу на цю суму з позначкою warning, якщо в мене ніколи не було tfsa акаунту? Дякую:) На фото веб-сайт такс СРА