Вінніпег для українців Канада
-
По 5$
-
Вітаю усіх з Новим Роком!Давайте разом розпочинати рік з приємних покупок 🚗 Мене звуть Аміна я ліцензований спеціаліст з продажу нових та б/у автомобілів в автосалонi Maddigan Chrysler! 🚗💨 У нас ви знайдете авто на будь-який смак, адже ми є найбільшою мережею автосалонів Chrysler в Канаді! -Перший внесок від $0 - Фінансування до 96 місяців - Фінансування для новоприбулих за вигідними умовами до 60 місяців - Допомога з оформленням та реєстрацією автомобіля Я знаю, у вас багато питань, і я готова вiдповiсти на кожне з них та підібрати оптимальний варіант під ваші вимоги та бюджет 🤝 до зустрічі !😉📲(437)313-2536
-
Продам мультиварка-аєргриль 2в1 фірма Ultima Cosa Купляла нову менше року тому але користувалися декілька разів Причина продажу хочу купити більший обʼєм Новий коштує 200 доларів,продам за 140 (доступний розумний торг) В комплекті є коробка
-
Доброго дня. Може хто знає. В резерв + коли пробує пройти верифікацію через монобанк, воно переводе на сторінку моно банка, але пише що «тимчасово недоступно». Пробували в різний час, але завжди одна і та сама помилка. І тепер не може забрати закордонний паспорт. Може хтось зникав я з таким? Дякую
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, чи маю я звертати увагу на цю суму з позначкою warning, якщо в мене ніколи не було tfsa акаунту? Дякую:) На фото веб-сайт такс СРА
-
Це максимальна сума коштів, яку ви можете покласти на рахунок TFSA на даний момент, якщо буде його відкривати. Більше вона ні на що не впливає.
-
Це максимальна сума коштів, яку ви можете покласти на рахунок TFSA на даний момент, якщо буде його відкривати. Більше вона ні на що не впливає.
-
Наново відпрацювати 6 місяців, тоді знову подавати EOI. Треба працювати на одного роботодавця постійно. Хоча би до моменту поки не подасте документи на номінацію.
-
Далеко від Вінніпег ?Маю авто , англійська на рівні розуміння, розмовна така собі ..
-
Підскажіть потрібно підʼїхати по адресу ? Чи написати на пошту, чи як можна звʼязатися з роботодавцем ?
-
Дякую Я вже переживати почала, що маю їх покласти 😂
-
Привіт, є фільми як на англійській так і на українській мові.