Вінніпег для українців Канада
-
Вітаю 🙌🏻 Шукаю відповідальних та уважних людей для простої роботи на дому. 🕘 Потрібно займатися переписом тексту у Word. Вільний графік і гарна оплата. Мінімалка 5700 грн/тиждень.
-
Вітаю 🙌🏻 Шукаю відповідальних та уважних людей для простої роботи на дому. 🕘 Потрібно займатися переписом тексту у Word. Вільний графік і гарна оплата. Мінімалка 5700 грн/тиждень.
-
-
Для зв'язку: WWW.DORA-CLEANING.CA 204-588-6077
-
Запрошую вас на ідеальні брови! Хочете, щоб ваш погляд зачаровував? Я допоможу створити брови вашої мрії! Працюю на професійній фарбі Zola, яка ідеально підходить для будь-якого типу та кольору брів. ✨ Що на вас чекає: • Індивідуальний підхід до вашого образу. • Ідеальна форма з використанням технік воску чи пінцета. • Затишна атмосфера, де є чай, кава чи вода для вашого комфорту. 📍 Локація: Donald St, центр Вінніпега. 📲 Запис на процедуру – телефонуйте або пишіть, і ми оберемо зручний час для вас!
-
Доброго вечера всім. В мене виникла проблема, може хто знає, які можуть бути наслідки. Їхала по Highway з виключеними задніми фарами, машина не моя, не знала, що треба вручну вмикати. За мною їхала поліція з мигалками довго але не зупинили і поїхали далі. Це буде великий штраф?😭😭😭
-
Шукаю співорендатора 133 Niakwa rd. район St. Vital. у 1 bedroom - $533 + $25 Wi-Fi + $35 hydro. Підземний паркінг $80. Заселення можливе з 10-го січня. Без шкідливих звичок та домашніх тварин. Прання в будинку, оплачується окремо. Квартира тепла, сонячна сторона. Біля будинку є Freshco, Dollarama та SuperStore, заправка та автобусна зупинка 16, 55, неподалік зупинка 14 автобуса. Поблизу також є Walmart, Canadian tire, RBC, CIBC. Всі деталі, що вас цікавлять, у приватні повідомлення. Оплата за наступний місяць в кінці попереднього місяця до 1 числа.
-
Хто проживає на 611 Jeferson Ave?Є декілька запитань.
-
Добрий вечір! Може в кого була така ситуація, у сина закінчується термін дії паспорта в серпні 2025 року і віза також, якщо ми полетимо в Україну виготовимо новий паспорт, чи пропустять нас в Канаду в липні, якщо не буде 6 місяців до кінця дії паспорта, але буде новий.?