Вінніпег для українців Канада
-
TCL 43" 4K Ultra HD Google TV - Розмір екрану: 43 дюйми. - Роздільна здатність: 4K Ultra HD (3840 x 2160 пікселів). - Технології зображення: - Dolby Vision™ HDR - для яскравих кольорів і чітких деталей. - Motion Rate 240 - плавний рух для динамічних сцен (ідеально підходить для спортивних трансляцій). - Звук: - Dolby Atmos® - об'ємний звук із ефектом присутності. - DTS® Virtual:X™ - покращений звук для реалістичних ефектів. - Ігрові функції: - Автоматичний ігровий режим (ALLM) - автоматична оптимізація для зменшення затримок в іграх. - Підключення: - 3 входи HDMI (включаючи eARC для покращеної якості звуку). - Операційна система: Google TV - доступ до популярних додатків, таких як Netflix, YouTube, Prime Video та інших. - Сумісність: Підтримує Google Assistant та інтеграцію з іншими смарт-пристроями. Ідеально підходить для перегляду фільмів, спортивних передач, ігор та потокового контенту. $290
-
Всім добрій вечер. Продаю дуже багато техніки/меблі для дому. Дещо нове, або в дуже гарному стані. Прикріпляю фото, а в приватні повідомлення можу вислати більше фото та детальну інформацію. Зволожувач повітря 100$ Бленлер 40$ Комод 160$ Дві тумбочки 20$ мультиварка 120$ Аєрогриль 140$ Джус мейкер 45$ Телевізор 550$
-
А можна ціни на послуги? Дякую
-
Нужны люди на сотрудничество, 1000$ неделю опыт не нужен Пишите +
-
Продам машину Mercedes Benz C250 4 Matic 2012 пробіг 223 000 км у відмінному стані. Подробиці у особистих повідомленнях.
-
Нужны люди на сотрудничество, 1000$ неделю опыт не нужен Пишите +
-
Хтось каже сьогодні а хтось каже 19го і я не знаю 🤷
-
Доброго усім насиченого. Цікавлюсь датою водохрещщя можливо хтось знає дату, годину й локацію. Буду вдячний за інфу !
-
Чи може хтось підказати, як скористатися кеш беком на картці? Банк RBC. Чула, що людям автоматично якось гроші заходять на картку раз в рік. Картка з листопада 2023 року, але кеш бек і далі продовжує накопичуватись🫤
-
З 1 лютого здається 1 bedroom apartment. Новий ремонт, нова кухня, в квартирі посудомийка, холодильник, плита, мікрохвильова піч. Laundry на поверсі. $1499 все включено, крім паркінгу ($49/міс за потреби), та інтернет. Також є вільні 2х кімнатні , заїхати можно від сьогодні. Теж все нове, нова кухня, але laundry в квартирі, нова пральна машинка та сушилка. $1699 все включено ,крім паркінгу ($49/міс за потреби), та інтернет. ❗️перший місяць безкоштовно для 2 bedroom ❗️ No pets, no smoking globepm.ca/apartment/charlesdale-gardens/
-
Всім добрій вечер. Продаю дуже багато техніки/меблі для дому. Дещо нове, або в дуже гарному стані. Прикріпляю фото, а в приватні повідомлення можу вислати більше фото та детальну інформацію. Зволожувач повітря 100$ Бленлер 40$ Комод 160$ Дві тумбочки 20$ мультиварка 120$ Аєрогриль 140$ Джус мейкер 45$ Телевізор 550$
-
Привіт. Може хто стикався, та зможе щось порадити. Отримали штраф у 2024, були не згодні, штраф перший, назначили телефонний дзвінок від судді на 05,12, 2024. Дзвінка не було. Не змогли до них поїхати зразу, та прояснити ситуацію бо були на той час у іншому місті. На зараз що робити? Їхати до них по новій, чи чекати листа?
-
📌Нагадування ❗️Всі клієнти цієї групи отримують знижку 5% на всі послуги, вказавши Промокод: MEL5
-
🚗 AutoSpektr — професійний автосервіс, якому можна довіряти! 🚗 🔧 Наші послуги: • Повне технічне обслуговування • Ремонт двигуна та підвіски • Заміна мастила та фільтрів • Комплексна діагностика та багато іншого! 💡 Наші переваги: • Кваліфіковані спеціалісти • Високотехнологічне обладнання • Використання якісних запчастин Зв’яжіться з нами: 📞 204 296 6389 📧 [email protected] 🕓 Графік роботи: Пн-Пт: 9:00 - 18:00 Сб: за домовленістю Нд: вихідний Довіряйте свій автомобіль експертам AutoSpektr!