Вінніпег для українців Канада
-
Вас повинні пропустити без жодних проблем: ви в'їжджаєте на основі чинної візи у вашому паспорті і перебуваєте тут відповідно до вашого дозволу на роботу (work permit). Якщо вас запитають про термін дії, ви показуєте другий паспорт, ви можете пояснити, що плануєте продовжувати ваш новий ворк перміт із використанням нового паспорта. Правила такі: у вас має бути чинний паспорт з терміном дії понад 6 місяців, і цей критерій виконано. Дія вашого статусу (work permit) не залежить від терміну дії паспорта.
-
Всем доброй ночи.Как податься на продление ворк пермита.Если кто то здесь это делал, расскажите детально как, а то ничего не понятно
-
Дякую.
-
За все 25$ все працює
-
На 5-7 років, будь яка 15$ в гарному стані
-
Продам дитячі штани, теплі, на 5-6 років. Купляла в Giant Tiger за 25$ віддам за 20$ (Моїй дитині не підійшли)
-
15$ (є 2 шт)
-
Продам 4 пляжних стільчика за 15$
-
🚩Здається 1 бедрум квартира у саблет з 1 лютого 2025 року ( договір до 30 вересня 2025). У тихому та затишному районі багатоквартирного будинку, за адресою 1660 Henderson Hwy. Ціна 1325$ (все включено, крім інтернету) + критий теплий паркінг (80$), великий балкон. В будинку є басейн, парилка(сауна), тренажери, джакузі, їдальня, перукарня. Також є маленький магазинчик. Поряд з будинком є автобусна зупинка (11 та 41 автобуси). Недалеко зупинки на автобуси 77, 85, 90. Також недалеко знаходяться No Frills, Safeway, фермерський ринок, багато різних кафе та ресторанів, Dollarama, 7-Eleven, на автобусі (11 мин) є Sobeys та Freshco. Дитячі садочки, школа, багато затишних парків, річка та медичних закладів. Будівля No pet friendly. Пральні машинки і сушилки на кожному поверсі по дві штуки. Посудомийка. Є кондиціонер та кімнатні термостати. Тихі сусіди, чудовий лендлорд та багато українських сімей.
-
Доброго дня. Хотіла поцікавитися , чи були у вас такі ситуації, коли кур'єр Canada Post дотепер не приніс канадський дитячий паспорт у зв'язку з затримкою через страйк ? Я подала документи ще в жовтні , 13 -20 листопада мали принести готовий паспорт. Але дотепер немає. Думаю звернутися в Сервіс Канада особисто і спитати за це. Чи можуть вони віддати паспорт в руки чи все таки треба дочекатися того кур'єра ? Мені треба документи відправити на Апостиль в Оттаву і фактично дитина буде без свідоцтва народження. Щей паспорта немає ...