Вінніпег для українців Канада
-
⭕️Присоединяйся к проекту и открой для себя возможность выйти на доход до 1000$ в месяц!⭕️ что мы предлагаем ✔️Свобода и гибкость – сам выбираешь, когда действовать ✔️Доход от 500$ каждую неделю ✔️Простота процесса – без лишних сложностей Не упусти шанс, реализуйте свой потенциал и создайте стабильный финансовый рост 💯Напишите нам, и получите доступ к проекту belova1
-
Індивідуальний пошив на замовлення! Привіт, я Інна, і моя мета – створити для вас одяг, який стане відображенням вашої індивідуальності. Від елегантних суконь до домашнього текстилю – кожен виріб я створюю з турботою та увагою до деталей. Чому мені довіряють? 🤍Персональний підхід - усі речі створюються виключно за вашими побажаннями. 🤍Професіоналізм- понад 10 років у сфері. 🤍Досконалість - використання якісних тканин та точне виконання кожного шва. 📩 Готові втілити свої ідеї? Пишіть – я з радістю допоможу!
-
Індивідуальний пошив на замовлення! Привіт, я Інна, і моя мета – створити для вас одяг, який стане відображенням вашої індивідуальності. Від елегантних суконь до домашнього текстилю – кожен виріб я створюю з турботою та увагою до деталей. Чому мені довіряють? 🤍Персональний підхід - усі речі створюються виключно за вашими побажаннями. 🤍Професіоналізм- понад 10 років у сфері. 🤍Досконалість - використання якісних тканин та точне виконання кожного шва. 📩 Готові втілити свої ідеї? Пишіть – я з радістю допоможу!
-
Здається кімната у 2х кімнатній квартирі. В будинку є пральня з сушарками (за окрему платню), басейн, тренажерний зал, будинок розташований за адресою 1301 Rothesay street. Вартість -700 CAD. Всі послуги і wi-fi включено. Вільна з 1.02. Якщо потрібно можу залишити ліжко та матрас за окрему плату.
-
⭕️Присоединяйся к проекту и открой для себя возможность выйти на доход до 1000$ в месяц!⭕️ что мы предлагаем ✔️Свобода и гибкость – сам выбираешь, когда действовать ✔️Доход от 500$ каждую неделю ✔️Простота процесса – без лишних сложностей Не упусти шанс, реализуйте свой потенциал и создайте стабильный финансовый рост 💯Напишите нам, и получите доступ к проекту belova1
-
Здається кімната у 2х кімнатній квартирі. В будинку є пральня з сушарками (за окрему платню), басейн, тренажерний зал, будинок розташований за адресою 1301 Rothesay street. Вартість -700 CAD. Всі послуги і wi-fi включено. Вільна з 1.02. Якщо потрібно можу залишити ліжко та матрас за окрему плату.
-
Wellness-массаж – это время вашего отдыха и восстановления Этот массаж помогает: ✔️ Снять мышечное напряжение ✔️ Улучшить общее самочувствие ✔️ Погрузиться в состояние глубокого расслабления Стоимость: 1 час - 20$ Работаю в комфортной обстановке район North Kildonan. Индивидуальным подход к вашим пожеланиям. 📩 Пишите для записи.
-
T-fal Digital Air Fryer 95$
-
Сдаётся таунхаус в отличном месте. Большой торговый центр и все школы в 5-10 минутах ходьбы . Не пропустите. www.facebook.com/share/185U6AQzhW/?mibextid=kL3p88
-
Добрий день, шановна громадо. Ми збираємося приїхати у Вінніпег з маленькою дитиною (7 місяців). Прошу вас підказати як можна і як правильно так зробити щоб ми не пропустили потрібні вакцинації, адже вони мають бути майже кожен місяць. А з огляду на проблеми з сімейними лікарями в Вінніпезі ми ризикуємо порушити графіки вакцинацій. Хто обізнаний в подібних питаннях дуже просимо вас допомогти порадами щодо алгоритму дій з медичним доглядом за немовлятами.
-
Онлайн ведення - ідеальний формат тренувань. Ви займаєтеся у зручний для вас час, де я виступаю вашим наставником/тренером у форматі онлайн. Це не онлайн тренування, де ми з вами займаємося по відеозв'язку Що входить в Онлайн ведення: "Особистий супровід" ⚫️ Розроблю персональну програму тренувань під вас ⚫️Розроблю план харчування і надалі буду його коригувати ⚫️ Постійний прямий зв'язок зі мною в телеграмі. ⚫️ Щотижнева перевірка вашої форми Контроль вашої дисципліни, кому не вистачає мотивації дотримуватися плану ✅ Також додатково пропоную офлайн тренування в будь-якому залі Вінніпегу. 📝Щоб записатися на онлайн введення пишіть в приват або інстаграм den1sdorofeev
-
Добрий день! Чи є у когось послуги з перевезення меблів?