Вінніпег для українців Канада
-
Добрий день, підкажіть будь ласка де є вінніпег транзіт відділення, куди можу звернутися якщо маю проблеми з карткою?
-
Дякую
-
Дуже дякую
-
Продам пальто 30 CAD
-
Дівчата!! adidas’s 55$ Puma 75$ Victoria’s Secret 45$ Чохли на телефон iPhone 16 pro max по 40$
-
Продаю фен куплений у липні з магазину Насадками не користувалася, стан ідеальний, Причина продажу - переїзд. Ціна адекватна, пишіть у приват для деталей
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, де я можу знайти тести із відповідями для отримання водійського посвідчення класу 3?
-
🚘Auto Rent 🚘 🚗 From 39/49/59$ day +tax 🚗UBER/ UBER Eats ▪️minimum order lines - 3days ▪️try new services online ▪️without individual contact, you can now rent a car 24/7!!! ➡️ (Contact form ends during business hours) ▪️10:00-18:00 Mon-Sat Winnipeg 2140 McPhillips Block 8 📞Call/text -- 204-291-6395 Viber/Whatsapp @win_uber - telegram
-
Hey!
-
Якщо вони в'їхали і виїхали в один рік, ви не зможете податись онлайн. Тільки паперово. Це особистості софта.
-
Якщо вашому авто потрібен якісний ремонт або обслуговування, звертайтеся до AutoSpektr! Наша команда професіоналів надасть повний спектр послуг, від діагностики до складного ремонту. Ми піклуємося про ваш автомобіль, щоб він служив вам довго і бездоганно. 📞 Телефонуйте нам: 204 296 6389 📧 Пишіть на електронну пошту: [email protected] Ми поруч і завжди готові допомогти!
-
Где можно сделать перевод диплома? Поделитесь пожалуйста контактами. Спасибо.