Вінніпег для українців Канада
-
А як проявляється алергія?
-
Доброго дня! Замовляла такі з України, дуже задоволена
-
Добрий вечір. Дуже раджу спробувати цей крем на ніч. Він дуже жирний, товстими шаром на шкіру. Мала таку ж проблему пару днів назад, за ніч прибрала запалення та подразнення, дуже помʼякшує шкіру. І просто на протязі дні підтримую звичайним кремом. Але дуже важливо, щоб в складі не було алкоголю, бо дуже пекти буде
-
То більше схоже не на алергію, а реакцію на холод, то справді спробуйте крем, що радили вище, але якщо ще є висипка, то радять добавити антигістамінні препарати. Їх тут досить багато і без рецепту можна взяти
-
Добрий вечір. Підкажіть, де можна зробити safety на машину?
-
Добрий вечір. Підкажіть, де можна зробити safety на машину?
-
Будьте здорові 🙏
-
Якщо суглоби не лише червоні, але й болять, то мені добавляли мазі з диклофенаком
-
На прибирання приватних будинків потрібна людина з авто
-
Шукаю заміну собі на прибирання приватних будинків, фірма оплачує всі податки і час в дорозі , англійська не важлива, потрібне авто для переміщення між обʼєктами ,для більш детальної інформації пишіть в пп
-
Привет! Меня зовут Виталий, я уже больше полугода работаю в районе Регент. Сейчас собираюсь подавать на ПР, поэтому ищу жильё на длительный срок, начиная с 1 марта — это важно. Рассматриваю: Студию Небольшую квартиру Комнату в доме/квартире (главное — спокойный район без криминала). Если у кого-то есть варианты или контакты проверенных арендодателей/агентств, напишите, пожалуйста, в личку. Буду рад любой помощи! Спасибо заранее!
-
Доброго вечора. Як спіймати запис в консульстві? Які треба закляття та ритуали для цього зробити, щоб дитині зробити паспорт, бо в мене вже око ціпається
-
Дорогі друзі! Запрошуємо вас приєднатися до трьох семінарів з фінансової освіти, які організовуються, щоб допомогти вам розібратися в основах фінансів та зробити важливі кроки до фінансової незалежності. (Семінари будуть проходити українською мовою) У ході майстер-класів детально будуть розглядатися такі теми: Основи заощаджень та інвестування 🔴Cереда, 22 Січня, 🕢19:00 — дізнаєтесь про ключові принципи заощадження, методи інвестування та як правильно планувати свої фінанси. Перший рахунок для заощаджень на купівлю першого житла 🔴Середа, 12 Лютого, 🕢19:00 — отримаєте всю необхідну інформацію про створення такого рахунку та план дій для тих,хто прагне стати власником житла. Страхування: все, що потрібно знати 🔴Середа, 26 Лютого, 🕢19:00 — розберемо, як обрати правильний страховий поліс, щоб бути впевненими в захисті себе та своїх близьких. Всі семінари проводяться наживо, за адресою 📪1261 Main Street, Winnipeg. Запису та зум посилання не буде. Реєстрація обов'язкова, QR код в постері біля кожного івенту. Запрошуйте друзів та знайомих! З питаннями звертайтесь за телефоном ☎️204-894-4516 Анастасія Делікатна Marketing Director World System Builder
-
Дорогі друзі! Запрошуємо вас приєднатися до трьох семінарів з фінансової освіти, які організовуються, щоб допомогти вам розібратися в основах фінансів та зробити важливі кроки до фінансової незалежності. (Семінари будуть проходити українською мовою) У ході майстер-класів детально будуть розглядатися такі теми: Основи заощаджень та інвестування 🔴Cереда, 22 Січня, 🕢19:00 — дізнаєтесь про ключові принципи заощадження, методи інвестування та як правильно планувати свої фінанси. Перший рахунок для заощаджень на купівлю першого житла 🔴Середа, 12 Лютого, 🕢19:00 — отримаєте всю необхідну інформацію про створення такого рахунку та план дій для тих,хто прагне стати власником житла. Страхування: все, що потрібно знати 🔴Середа, 26 Лютого, 🕢19:00 — розберемо, як обрати правильний страховий поліс, щоб бути впевненими в захисті себе та своїх близьких. Всі семінари проводяться наживо, за адресою 📪1261 Main Street, Winnipeg. Запису та зум посилання не буде. Реєстрація обов'язкова, QR код в постері біля кожного івенту. Запрошуйте друзів та знайомих! З питаннями звертайтесь за телефоном ☎️204-894-4516 Анастасія Делікатна Marketing Director World System Builder
-
Дорогі друзі! Запрошуємо вас на захід для жінок "Сила жінок: 💵фінансова освіта, ❤️здоров'я, 👩🏼💻бізнес 💃і ментальне благополуччя" (Івент для жінок англійською мовою) 🔴в Четвер, 30 Січня 🕡о 18:30 Це буде унікальна можливість: Дізнатися про фінансову незалежність і стратегічні кроки для досягнення стабільного фінансового стану. Зрозуміти важливість підтримки фізичного здоров'я для досягнення життєвого балансу. Зібратися з натхненням для розвитку будь-якого бізнесу та підприємницької діяльності. Опанувати стратегії підтримки ментального здоров'я та подолання стресових ситуацій. Всі семінари проводяться наживо, за адресою 📪1261 Main Street, Winnipeg. Запису та зум посилання не буде. Реєстрація обов'язкова, QR код в постері біля кожного івенту. Запрошуйте друзів та знайомих! З питаннями звертайтесь за телефоном ☎️204-894-4516 Анастасія Делікатна Marketing Director World System Builder