Вінніпег для українців Канада
-
Добрий вечір. Дуже раджу спробувати цей крем на ніч. Він дуже жирний, товстими шаром на шкіру. Мала таку ж проблему пару днів назад, за ніч прибрала запалення та подразнення, дуже помʼякшує шкіру. І просто на протязі дні підтримую звичайним кремом. Але дуже важливо, щоб в складі не було алкоголю, бо дуже пекти буде
-
То більше схоже не на алергію, а реакцію на холод, то справді спробуйте крем, що радили вище, але якщо ще є висипка, то радять добавити антигістамінні препарати. Їх тут досить багато і без рецепту можна взяти
-
Добрий вечір. Підкажіть, де можна зробити safety на машину?
-
Добрий вечір. Підкажіть, де можна зробити safety на машину?
-
Будьте здорові 🙏
-
Якщо суглоби не лише червоні, але й болять, то мені добавляли мазі з диклофенаком
-
На прибирання приватних будинків потрібна людина з авто
-
Шукаю заміну собі на прибирання приватних будинків, фірма оплачує всі податки і час в дорозі , англійська не важлива, потрібне авто для переміщення між обʼєктами ,для більш детальної інформації пишіть в пп
-
Привет! Меня зовут Виталий, я уже больше полугода работаю в районе Регент. Сейчас собираюсь подавать на ПР, поэтому ищу жильё на длительный срок, начиная с 1 марта — это важно. Рассматриваю: Студию Небольшую квартиру Комнату в доме/квартире (главное — спокойный район без криминала). Если у кого-то есть варианты или контакты проверенных арендодателей/агентств, напишите, пожалуйста, в личку. Буду рад любой помощи! Спасибо заранее!
-
Доброго вечора. Як спіймати запис в консульстві? Які треба закляття та ритуали для цього зробити, щоб дитині зробити паспорт, бо в мене вже око ціпається
-
Дорогі друзі! Запрошуємо вас приєднатися до трьох семінарів з фінансової освіти, які організовуються, щоб допомогти вам розібратися в основах фінансів та зробити важливі кроки до фінансової незалежності. (Семінари будуть проходити українською мовою) У ході майстер-класів детально будуть розглядатися такі теми: Основи заощаджень та інвестування 🔴Cереда, 22 Січня, 🕢19:00 — дізнаєтесь про ключові принципи заощадження, методи інвестування та як правильно планувати свої фінанси. Перший рахунок для заощаджень на купівлю першого житла 🔴Середа, 12 Лютого, 🕢19:00 — отримаєте всю необхідну інформацію про створення такого рахунку та план дій для тих,хто прагне стати власником житла. Страхування: все, що потрібно знати 🔴Середа, 26 Лютого, 🕢19:00 — розберемо, як обрати правильний страховий поліс, щоб бути впевненими в захисті себе та своїх близьких. Всі семінари проводяться наживо, за адресою 📪1261 Main Street, Winnipeg. Запису та зум посилання не буде. Реєстрація обов'язкова, QR код в постері біля кожного івенту. Запрошуйте друзів та знайомих! З питаннями звертайтесь за телефоном ☎️204-894-4516 Анастасія Делікатна Marketing Director World System Builder
-
Дорогі друзі! Запрошуємо вас приєднатися до трьох семінарів з фінансової освіти, які організовуються, щоб допомогти вам розібратися в основах фінансів та зробити важливі кроки до фінансової незалежності. (Семінари будуть проходити українською мовою) У ході майстер-класів детально будуть розглядатися такі теми: Основи заощаджень та інвестування 🔴Cереда, 22 Січня, 🕢19:00 — дізнаєтесь про ключові принципи заощадження, методи інвестування та як правильно планувати свої фінанси. Перший рахунок для заощаджень на купівлю першого житла 🔴Середа, 12 Лютого, 🕢19:00 — отримаєте всю необхідну інформацію про створення такого рахунку та план дій для тих,хто прагне стати власником житла. Страхування: все, що потрібно знати 🔴Середа, 26 Лютого, 🕢19:00 — розберемо, як обрати правильний страховий поліс, щоб бути впевненими в захисті себе та своїх близьких. Всі семінари проводяться наживо, за адресою 📪1261 Main Street, Winnipeg. Запису та зум посилання не буде. Реєстрація обов'язкова, QR код в постері біля кожного івенту. Запрошуйте друзів та знайомих! З питаннями звертайтесь за телефоном ☎️204-894-4516 Анастасія Делікатна Marketing Director World System Builder
-
Дорогі друзі! Запрошуємо вас на захід для жінок "Сила жінок: 💵фінансова освіта, ❤️здоров'я, 👩🏼💻бізнес 💃і ментальне благополуччя" (Івент для жінок англійською мовою) 🔴в Четвер, 30 Січня 🕡о 18:30 Це буде унікальна можливість: Дізнатися про фінансову незалежність і стратегічні кроки для досягнення стабільного фінансового стану. Зрозуміти важливість підтримки фізичного здоров'я для досягнення життєвого балансу. Зібратися з натхненням для розвитку будь-якого бізнесу та підприємницької діяльності. Опанувати стратегії підтримки ментального здоров'я та подолання стресових ситуацій. Всі семінари проводяться наживо, за адресою 📪1261 Main Street, Winnipeg. Запису та зум посилання не буде. Реєстрація обов'язкова, QR код в постері біля кожного івенту. Запрошуйте друзів та знайомих! З питаннями звертайтесь за телефоном ☎️204-894-4516 Анастасія Делікатна Marketing Director World System Builder
-
Дорогі друзі! Запрошуємо вас на захід для жінок "Сила жінок: 💵фінансова освіта, ❤️здоров'я, 👩🏼💻бізнес 💃і ментальне благополуччя" (Івент для жінок англійською мовою) 🔴в Четвер, 30 Січня 🕡о 18:30 Це буде унікальна можливість: Дізнатися про фінансову незалежність і стратегічні кроки для досягнення стабільного фінансового стану. Зрозуміти важливість підтримки фізичного здоров'я для досягнення життєвого балансу. Зібратися з натхненням для розвитку будь-якого бізнесу та підприємницької діяльності. Опанувати стратегії підтримки ментального здоров'я та подолання стресових ситуацій. Всі семінари проводяться наживо, за адресою 📪1261 Main Street, Winnipeg. Запису та зум посилання не буде. Реєстрація обов'язкова, QR код в постері біля кожного івенту. Запрошуйте друзів та знайомих! З питаннями звертайтесь за телефоном ☎️204-894-4516 Анастасія Делікатна Marketing Director World System Builder
-
Доброго вечора, я працюю на Bobcat , лоадері та бульдозері в Манітобі. Сертифікати не потрібні, лише водійські посвідчення.
-
Здається затишна кімната в районі Elmwood, яка має все необхідне для комфортного проживання: Smart TV 65" Просторе ліжко Велика шафа та комора Власний холодильник Усі необхідні побутові прилади На поверсі є пральна машина та сушка. У житловому комплексі передбачені підземна парковка, спортзал і сауна. 💰 Вартість оренди: 625 $/місяць (включає інтернет та комунальні послуги). Кого шукаю: порядного, охайного сусіда без шкідливих звичок. 📞 Для додаткової інформації телефонуйте за номером: 431-990-5656.
-
Продаю свій Volkswagen Taos 2024 Highline у відмінному стані. Автомобіль доглянутий і виглядає як новий, із невеликим пробігом. Комплектація Highline забезпечує максимум комфорту та сучасних технологій. Авто оснащене 19-дюймовими чорними дисками, що додають стильного вигляду та мʼякості . Є всепогодні килимки “Muddy Buddy”, аудіосистема Premium Beats із сабвуфером для ідеального звучання музики, сучасні LED фари IQ.Light для безпечних поїздок у темний час доби. Також автомобіль має дистанційний запуск двигуна, можливість керування через мобільний додаток, панорамний дах для відчуття простору та навігаційну систему. Це ідеальний варіант для щоденних поїздок або подорожей. Вигідна пропозиція – $384 2 рази/місяць(bi-weekly). Якщо вас зацікавило, пишіть для деталей!