Вінніпег для українців Канада
-
Три пари ковзанів та тарілка. Жіночі 39-40 розмір, чоловічі 42, та дитячі 32-33. За все 40$
-
25$ стальний носок. Робочі
-
По 15$ , розміри 39 жіночі та чоловічі 42
-
Смарт тіві 58 дюймів 400$
-
Смарт тіві 58 дюймів 400$
-
Доброго дня дівчата!🌷💅 Мене звати Вікторія , я сертифікований майстер з досвідом більше 20 років, в сфері нігтьового сервісу. Якщо вас цікавить гарний та здоровий манікюр тоді вам точно до мене ! Запрошую вас на: Манікюр💅 Педікюр🦶🏻 Ламінування брів та Вій👱🏻♀️ Фарбування брів та Вій Воскова депіляція всіх частин тіла 🦵🏻 Весь інструмент проходить 3 етапи стерелізації ✅Шоб забезпечити безпеку та здоровья ваших нігтів я використовую тільки одноразові розхідники 💅 Для запису звертайтесь по телефону : 431-388-6136 або в дірект 🤩🤗 Сторінка з роботами: instagram.com/vcbeautywinnipeg?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍Приймаю в районі East Kildonan
-
Підтримайте будь ласка. Велике спасибі
-
youtu.be/DQ8ymG-uNAE
-
youtu.be/lvdYphOzNIA
-
Всім привіт. Щось потрібно перевезти!? Дзвонить - домовимось. Допоможу все завантажити, розвантажити. Маю вільний час в будні дні з ранку до 13:30 та субота - неділя весь день. В інши міста Манітоби теж їду. 204-952-1976 Слава. Пишить будь ласка SMS, WatsApp, Viber, Telegram (НЕпишить в Messenger)
-
Народ Всім Гарного Дня !!!!! Можу допомогти Вам на Своєму Пікапу, З Перевезенням,Квартирними переїздами Доставкою Ваших Речей Матраців Меблів, З IKEA, Маркетплейсту Допоможу з Загрузкою та Вигрузкою +14315882568
-
Есть стройка, где могут взять Украинца? Опыт от разнорабочего, сантехника, крыша. Да хоть что нибудь. Готов переехать. Очень много резюме отправлял и волонтёру и на сайты по поиску работы. Работа на долгий срок от 1 года. Любая стройка может кто подсказать что нибудь?
-
Такая цена только если с водителем)
-
А гляди и купят😂