Вінніпег для українців Канада
-
Я б поехал ,но ещё ни как не купил себе борд
-
Друзі, 2 лютого планується день пам'яті Кузьмі Скрябіну. Події відбудуться за адресою: The Park Theatre, 698 Osborne street: 1. Фільм по книжці Кузьми «Я, Побєда і Берлін». Час: 1 pm, двері відкриті о 12 pm. Ціна: $19,26 ($15 plus GST). www.ticketweb.ca/event/me-pobeda-and-berlin-the-park-theatre-tickets/14231143?pl=TPT 2. Концерт - tribute to Kuzma. Час: 7 PM, двері відкриті о 6 PM. Буде працювати бар. Ціна: $21.84 ($17,50 plus fees). www.ticketweb.ca/event/skryabin-a-tribute-to-the-park-theatre-tickets/14231193?pl=TPT
-
Друзі, 2 лютого планується день пам'яті Кузьмі Скрябіну. Події відбудуться за адресою: The Park Theatre, 698 Osborne street: 1. Фільм по книжці Кузьми «Я, Побєда і Берлін». Час: 1 pm, двері відкриті о 12 pm. Ціна: $19,26 ($15 plus GST). www.ticketweb.ca/event/me-pobeda-and-berlin-the-park-theatre-tickets/14231143?pl=TPT 2. Концерт - tribute to Kuzma. Час: 7 PM, двері відкриті о 6 PM. Буде працювати бар. Ціна: $21.84 ($17,50 plus fees). www.ticketweb.ca/event/skryabin-a-tribute-to-the-park-theatre-tickets/14231193?pl=TPT
-
Привет, наша компания в поиске именно тебя!) Если ты энергичный, амбициозный, то тебе к нам на совершенно новую вакансию ОПЕРАТОР ЧАТА, работаем в Европе и Украине) ЗАРПЛАТА от 1500$ + бонусы и премии. Жильё предоставляем, переезд оплачиваем. Жильё, питание — бесплатно:) Мест осталось не так много, если тебя заинтересовала эта работа, пиши мне в личные сообщения:) @MaliushkoHR
-
Привет, наша компания в поиске именно тебя!) Если ты энергичный, амбициозный, то тебе к нам на совершенно новую вакансию ОПЕРАТОР ЧАТА, работаем в Европе и Украине) ЗАРПЛАТА от 1500$ + бонусы и премии. Жильё предоставляем, переезд оплачиваем. Жильё, питание — бесплатно:) Мест осталось не так много, если тебя заинтересовала эта работа, пиши мне в личные сообщения:) @MaliushkoHR
-
-
Глюкофаж 1000 XR, строк придатності 2026 рік Є 80 таблеток (упаковка і 2 пластинки) Район Лейла Норз, можливо Поло Парк
-
Підкажіть будь ласка, в минулому році працювала і жила в іншому місті, вчора роботодавець прислав на імейл Т4 з паролем. Пароль згідно їхньої інструкції не працює, форма не відкривається. Так вони присилали і файли з зарплатою і ще тоді повідомляла, що пароль некоректний і не відкривається. Я написала менеджеру, що не можу відкрити файл, пароль некоректний, або пришліть мені скан, або змініть пароль, щоб я відкрила. На що мені відповів- якщо тобі требі , то приїдь і візьми. Але це далекувато зараз від мене і я працюю і не можу в будній день приїхати. Чи правомірні дії менеджера? Чи я все ж таки повинна отримати доступ до зашифрованої моєї інформації? Дякую
-
Привіт! Шукаю в оренду квартиру, бейсмент, що-небудь, район Ralph Brown School. Якнайдешевше, якнайближче до школи. Якщо ви щось бачили чи чули - напишіть мені!
-
Місце де я працюю шукає жінку (вік від 24) front desk на нічну зміну (з 22:30-7:00). Район Legislature building Це місце, де проживають інуїти, поки ходять на appointments до лікарень. Тільки з фізичними проблемами тут живуть Резюме будь ласка відправляйте мені в Особисті Дякую
-
Так, обов’язково.
-
Вітаю. Питання щодо CRA та Carbone Tax, подались на CCR приходили стабільно, тут останній четвертий платіж вони списали на income tax account. Заборгованості не було. Хто з цим зіштовхнувся?