Вінніпег для українців Канада
-
🚘Авто а оренду🚘 Days/Uber/Uber Eats ▪️Від 39/49/59$ день ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Новий сервіс оренди - онлайн. 🔥Без особистого контакту, тепер можна орендувати авто 24/7!!! ❗(Форма контакту виконується в робочий час) ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber 🧭 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег Манітоба
-
Мікрохвильова Danby - все працює - 25CAD
-
IKEA Renberget swivel chair - стан нового 45CAD
-
Toshiba - не смарт - можна підключати до ноутбуку - 50CAD
-
Dell Latitude 5400 i5 8th generation Windows 11 Pro - в чудовому стані - йде разом з зарядкою та мишею - 300CAD
-
Genesis keyboard Thor 300 - клавіатура з підсвіткою та кастомними кнопками - в чудовому стані - 20CAD
-
Настільна лампа - в гарному стані - 10CAD
-
Мат для йоги - в чудовому стані - 5CAD
-
Монітор HP з підставкою та проводом з HDMI для ноутбуку - 25CAD за все
-
Morofme зволожувач повітря - вимикається сам коли закінчується вода - в чудовому стані - 10CAD
-
Кухонні ваги - 5CAD
-
Ялинка з усіма прикрасами - 40CAD
-
Подовжувач - як новий - 10CAD
-
Відварювач - гарно працює на сорочках та сукнях - 15CAD
-
Павер банк - 5CAD
-
Honeywell Quietset - кондиціонер - 20CAD
-
✂️✨Доступні стрижки та зачіски! ✂️✨** Привіт! Я перукар і стиліст, пропоную професійні стрижки для чоловіків і жінок за неперевершеними цінами. Я працюю вдома, створюючи невимушену та затишну атмосферу, зосереджуючись на тому, щоб надати вам ідеальний вигляд. 🌟 Чому обирають мене? ✅ Доступна ціна. ✅ Привітне, індивідуальне обслуговування, адаптоване до ваших потреб. 📅 Запишіться на прийом сьогодні, і давайте зробимо ваші цілі щодо волосся реальністю! Для запису пишіть у особисті повідомлення 🤗
-
Добрий день,шукаю роботу помічника повара,кондитера,може бути клінінг,маю досвід роботи та авто,дякую