Вінніпег для українців Канада
-
Привіт усім ! З першого березня в мене виїжджає мій квартирант і я шукаю нового. Немає різниці чоловічого чи жіночого роду в мене жили й дівчата й чоловіки, головне:👇 Я шукаю порядну, спокійну інтелегентну людину. Яка розуміє що таке френдлі й поважає особисті кордони оточуючих її людей Яка не зловживає алкоголем та не вживає наркотики ( в любих їх проявах ) Коротко про мене: Я позитивна людина, яка любить Вінніпег та місцевих. В цілому для мене Канада це❤️ Не курю, практично не вживаю алкоголю. Якщо вас зацікавило то за подробицями пишіть в особисті або за номером 4313346656 Усім гарного вечора 🤗 P.s Мій дім знаходиться біля FreshCo 600 Sargent Ave, Winnipeg, MB R3E 0A1 Біля знаходяться два супермаркети , найбільша лікарня в Вінніпегу та ще багато чого+ дуже гарна автобусна розвʼязка
-
Здається кімната в 2 badroom квартирі з балконом в районі North Kildonan.В квартирі є диван,ТВ,X box, кімнатає має Queen bed (продаєься окремо).В пішій доступності багато магазинів.Є підземний паркінг.Квартира тепла,сонячна. В квартирі є ніші для зберігання речей,кондиціонер,також в будинку є басейн (15 метрів) з сауною та фітнес зал,пральня кімната спільна на першому поверсі. Всі платежі включені у вартість аренди(інтернет окремо 28$). Ціна 640$.
-
🤗 Зустрічайте новий магазин українських товарів "KoloShop" у місті Вінніпег! 💫 Назва магазину "Kolo" уособлює коло українських талановитих майстрів, які вимушено покинули Україну, тікаючи від війни та нині проживають у Канаді. В магазині "KoloShop" Ви знайдете: ✨дизайнерські футболки, світшоти, худді, куртки, сумки та аксесуари з українською символікою; ✨ вишиті сорочки та картини; ✨ іграшки, ляльки мотанки та вироби для декору інтер'єру; ✨ прикраси з бісеру, гердани, силянки та намиста з натурального каміння; ✨ натуральні товари для догляду за шкірою на основі бджолиного воску та ефірних олій; ✨ мило з натуральними оліями та соком алое вера; ✨ магніти,брелки та інше 💛💙 Чекаємо Вас за адресою: 680 Watt St, Winnipeg (House of Local) 🕙 Вівторок-субота 10:00-18:00 🕙 Неділя 10:00-17:00 Купуй онлайн www.koloshop.ca Номер телефону: +1 (431) 278 3925 [email protected]
-
Продам кушетку косметичну , використовувалася пару разів , стан ідеальний, ціна 100
-
С 1го февраля доступна комната в двухэтажном 3х комнатном townhouse. Район The Maples.Цена $570, в стоимость входят все ком услуги. Интернет за дополнительные $25. Парковка еще +75$. В апартаментах есть стиральная и сушильные машины. Рядом находятся Dolorama, Lucky supermarket, автобусные остановки. Торговый центр Garden City, Walmart , Freshko 1,5km от дома. Только долгосрочная аренда.
-
Нові , жодного разу не використовувані .15$
-
Продаю свій ігровий ноут: ASUS TUF Gaming F15 • Процесор: Intel Core i5-11400H, 2,7 ГГц. • Оперативна пам'ять: 16 ГБ DDR4 з частотою 3200 МГц. • Накопичувач: SSD об'ємом 512 ГБ з інтерфейсом PCIe 3.0x4. • Дисплей: 15,6-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD (1920x1080), IPS-матриця з частотою оновлення 144 Гц і матовим покриттям. • Відеокарта: NVIDIA GeForce RTX 3050 з 4 ГБ відеопам'яті GDDR6. • Клавіатура: Мембранна з повноколірною RGB-підсвіткою (1 зона). • Камера: 720p HD. • Аудіо: Два динаміки з підтримкою DTS, технологія інтелектуального шумоподавлення, мікрофонний масив Приблизно місяць назад замінено термопасту Оригінальна зарядка у комплекті, клавіатура латиниця та кирилиця Також з ним йде мишка з підсвіткою, килимок для неї та переноска для ноута. Загалом ціна 800, звісно можливий торг