Вінніпег для українців Канада
-
Андрій, ви ще можете допомогти з домашнім інтернетом?
-
AutoSpektr — автосервіс, якому можна довіряти! Ми пропонуємо широкий вибір послуг для автомобілів усіх марок. Наші кваліфіковані фахівці, високий рівень сервісу та вигідні ціни роблять нас одним із найкращих у своїй сфері. Ми надаємо: • Діагностику та ремонт двигуна • Заміна масла і фільтрів • Сезонне техобслуговування • Ремонт підвіски і ходової частини • Шиномонтаж і балансування • Комп’ютерну діагностику Довірте своє авто професіоналам AutoSpektr! 📞 204 296 6389 📧 service@spektr.ca
-
Так, можу
-
2 хв
-
Шукаєте авто в Канаді? Я допоможу вам зробити вигідну покупку! 🚗✨ Пропоную найкращі умови для придбання авто в Альберті, Манітобі, Саскачевані та Онтаріо: ✅ Фінансування, лізинг або оплата готівкою ✅ $0 перший внесок – реальність для багатьох клієнтів ✅ Схвалення автокредиту навіть після 3 місяців роботи в Канаді ✅ Щомісячні платежі від $400 🚘 Вибирайте з 600+ авто різних класів: 🔹 Седани, позашляховики, пікапи, мінівени 🔹 Бензинові, дизельні, гібридні, електро 💰 Приймаємо ваш автомобіль у Trade-in! 📲 Телефонуйте або пишіть у WhatsApp: +1 (437) 313-2536 Я підберу для вас ідеальне авто та зроблю процес покупки легким і приємним! 🚀
-
Всем добрый день. Нужна помощь с ноутбуком. Нужен хороший программист. Может быть кто-то знает и может подсказать. Пожалуйста помогите🙏
-
А де можна більше дізнатися про цю програму по low income? Куди звернутися?
-
на сайті Winnipeg Humane Society,я не пам'ятаю, там дзвонити треба чи просто заявку онлайн робити
-
Вітаю Має хтось пряме посилання на сторінку продовження вп?
-
Дякую за відповідь. Спробую пошукати
-
Джинси від Cider з утепленням. Зовсім нові. Розмір С виявився більше розміром М. На сайті 56 cad, віддаю за 44
-
Привіт! Друзі, потрібна ваша порада: чи можу я через свою «Дію» зареєструвати племінника в посольстві для отримання нового паспорта на своє ім’я?
-
20 CAD
-
Якби та якби 😁
-
Перевезення Winnipeg -за дотковою інформацією пишіть в приват або за номером +12042297824 За до тактовою плату допомагаємо з погрузкою і розгрузкою.
-
Вітаю. Шукаю роботу чі підробіток. Є власне надійне авто. В особисті. Дякую.
-
Добрый вечер. Подскажите пожалуйста, в какой клинике можно вырвать зуб?
-
juicy couture travel bag carry on Suitcase in good condition, used only for one flight. Excellent roomy suitcase. The last two photos show small black marks, but in real life they are almost unnoticeable. 100$
-
Новая большая вместительная сумка Under Armour. Имеет логотип компании. Цена 40$
-
Новый шлем . Бирку срезали ,так как думали ребенок хоть раз оденет ,но увы 😅 3-5 лет я думаю подойдет 20 $ Транскона
21 Jan 2023, 07:33
87860/90226
12 minutes ago