Вінніпег для українців Канада
-
Добрий день,в двухповерховому будинку сдається кімната,в домі проживає двоє,одна кімната вільна буде з 1 березня,адреса 223 Cathedral av,дуже хороша автобусна розвʼязка,в будинку є стіралка та сушилка,великий бейсмент,є паркомісце,є меблі,посуд та все необхідне для життя,кому цікаво пишіть будь ласка.Дякую
-
Вітаю всіх! Шукаю людину для спільних тренувань у залі, шось типу gym bro. Так як я готуюсь до змагань, мені потрібна людина яка будете допомагати в процесі тренування, а саме підстрахувати і допомагати виконати вправу по максимуму. Від вас потрібна мотивація та бажання. Від себе - допоможу з усіма нюансами тренування, програмою та харчуванням. Час тренувань - бажано опівдні, десь 1 або 2 година дня, вихідні в будь-який час і бажано гуд лайф на мейні. Якщо когось цікавить пишіть в особисті або в інсту @den1sdorofeev
-
Доброго дня, вони до кінця лютого повинні надіслати форму Т4. Якщо не надішлють можете використати свій останній чек в якому видно: Оплачену вам суму та Зібрані податки.
-
Зменшіть ваше податкове навантаження за допомогою Витрат💲 - Медичні витрати - ВПЛИВАЮТЬ на вашу податкову ситуацію тільки якщо витрати більше 3% від ЗАГАЛЬНОГО сімейного доходу. Ви можете запланувати свої Медичні витрати! Як? Медичні витрати можна вказувати за 12 місяців, тобто н-д із Жовтня 2023 по Жовтень 2024 Медичні витрати - всіх членів сімʼї! ___________________ - Витрати на оренду - дозволяють списувати тільки 4 провінції Канади MB, BC, ON, QC. ________________ - Дитячі витрати - дозволяють списувати в MB: Догляд за дитиною тільки якщо ОБОЄ батьків отримували дохід або навчалися! Витрати на розвиваючі діяльності(малювання, танці…), а також спортивні гуртки. Обовʼязково зберігайте чеки❗️
-
Компанія в якій я працюю наразі набирає працівників, потрібне своє авто, англійська на рівні розуміння Відсилайте резюме на пошту що вказана в оголошенні, я не займаюсь наймом 😇 www.instagram.com/reel/DFA7UwjgnPT/?igsh=MTA2NzRmNWdjaGppcw==
-
Доброго вечора, відповів у приватні повідомлення!
-
Так