Вінніпег для українців Канада
-
Вітаю всіх! Шукаю людину для спільних тренувань у залі, шось типу gym bro. Так як я готуюсь до змагань, мені потрібна людина яка будете допомагати в процесі тренування, а саме підстрахувати і допомагати виконати вправу по максимуму. Від вас потрібна мотивація та бажання. Від себе - допоможу з усіма нюансами тренування, програмою та харчуванням. Час тренувань - бажано опівдні, десь 1 або 2 година дня, вихідні в будь-який час і бажано гуд лайф на мейні. Якщо когось цікавить пишіть в особисті або в інсту @den1sdorofeev
-
Доброго дня, вони до кінця лютого повинні надіслати форму Т4. Якщо не надішлють можете використати свій останній чек в якому видно: Оплачену вам суму та Зібрані податки.
-
Зменшіть ваше податкове навантаження за допомогою Витрат💲 - Медичні витрати - ВПЛИВАЮТЬ на вашу податкову ситуацію тільки якщо витрати більше 3% від ЗАГАЛЬНОГО сімейного доходу. Ви можете запланувати свої Медичні витрати! Як? Медичні витрати можна вказувати за 12 місяців, тобто н-д із Жовтня 2023 по Жовтень 2024 Медичні витрати - всіх членів сімʼї! ___________________ - Витрати на оренду - дозволяють списувати тільки 4 провінції Канади MB, BC, ON, QC. ________________ - Дитячі витрати - дозволяють списувати в MB: Догляд за дитиною тільки якщо ОБОЄ батьків отримували дохід або навчалися! Витрати на розвиваючі діяльності(малювання, танці…), а також спортивні гуртки. Обовʼязково зберігайте чеки❗️
-
Компанія в якій я працюю наразі набирає працівників, потрібне своє авто, англійська на рівні розуміння Відсилайте резюме на пошту що вказана в оголошенні, я не займаюсь наймом 😇 www.instagram.com/reel/DFA7UwjgnPT/?igsh=MTA2NzRmNWdjaGppcw==
-
Доброго вечора, відповів у приватні повідомлення!
-
Так
-
(204) 480-2327 Російсько мовні
-
💘 Закохайся у свою мрію машину цього Дня Святого Валентина! 💘 З 31 січня по 12 лютого купи машину та отримай романтичну вечерю на двох у The KEG! 🍷✨ Купідон вже зробив свій вибір — твоя нова машина чекає на тебе! Нехай вона стане символом любові, пригод і незабутніх моментів з твоєю особливою людиною! 🔥 2018 Chevy Sonic RE 80,000 км, яскраво-червоний, ціна: $11,500 Пристрасть у кожному кілометрі! 💙 2019 Chevy Cruze 140,000 км, темно-синій, ціна: $11,250 Елегантність і комфорт для тих, хто цінує стиль. 🤍 2015 Nissan Rogue AWD 78,000 км, білий, ціна: $12,000 Надійність і простір для ваших спільних подорожей. 🌑 2019 Mazda 3 AWD 80,000 км, колір асфальт, ціна: $17,500 Для шукачів адреналіну та динаміки! І це ще не все! У нас є багато інших машин на будь-який смак і бюджет. Обирай свою ідеальну машину вже сьогодні! Не прогав шанс стати власником автомобіля, який стане твоїм ідеальним супутником на дорозі. Нехай любов і пригоди завжди будуть поруч! 🌹💨 📞 Телефон: 204-890-6389 📧 Email: [email protected]