Вінніпег для українців Канада
-
Привіт всім хто працював або працює на шахтах у вініпезі ?
-
який шанс того що до липня консул знову завітає в вінніпег? хтось може відповісти? читав про випадки коли консул продовжував паспорт коли залишалось ще пів року.
-
Підкажіть, ліки з України як ви возите? У правилах написано, що лише у ручній поклажі, а в мене так багатенько виходить, для друзі, для себе
-
Вони притримуються правила продовжувати не раніше, ніж за два місяці до закінчення терміну придатності. Але ніхто не забороняв запитати. Нехай вам пощастить! Я так намучилась з тими паспортами!
-
www.facebook.com/share/p/12EE8Dv8w8h/?
-
Это ещё актуально?
-
Добрий день!Підкажіть будь ласка контакти,хто ремонтує взуття!Потрібно замок поміняти на чоботах!Добре,якщо є такі серед українців,а якщо ні,то кого зможете порадити!
-
продам синій кейс на iphone 15 pro max- новий за 12$ пишіть в особисті
-
Доброго ранку, чи є у когось контакти ветеринара укр-рос.мовного?
-
✨ ELYSIUM – бездоганний догляд за вашим авто ✨ 🔹 Локація: 158 Glenwood Crescent 🔹 Контакт: 431-668-2944 🚗 Наші послуги: • Чистка салону – ретельна хімчистка для оновлення вашого інтер’єру. • Полірування фар – повернемо яскравість і прозорість вашим фарам. • Мийка двигуна – акуратний догляд для чистоти та довговічності. 🌟 Чому обирають ELYSIUM? • Використовуємо тільки якісні матеріали та професійне обладнання. • Гарантуємо швидкий і якісний результат. • Дбаємо про кожну деталь! 📅 Записуйтесь вже зараз: Телефонуйте 431-668-2944 або пишіть нам у Direct. Ваше авто заслуговує на найкращий догляд! ELYSIUM – там, де чистота і блиск зустрічаються.
-
"Аккаунт скрыт пользователем"
-
Почему то не могу ему написать.
-
💙💛 Кохання з першого погляду на RAM! 💙💛 🚗 Без першого внеску (0$ Down Payment) 📆 Фінансування до 96 місяців 💰 Знижка 10% на нові авто 💳 3 місяці без платежів 💵 Спеціальні умови для новоприбулих – від 3.99% річних 🔥 Пропозиція діє до 15 лютого! Поспішайте, поки ставки низькі! 🔥 📞 Зв’яжіться зі мною: 📲 (437) 313-2536 (WhatsApp, Telegram)
-
Привіт, дівчата👑 Запрошую до себе на процедури по догляду та реконструкції волосся, а саме: - холодне відновлення - ботокс - кератин - нанопластика - тотальна реконструкція Підписуйтесь на мій інстаграм або пишіть тут в особисті 💌 Приймаю в салоні за адресою 83B Sherbrook st. www.instagram.com/maricyhair_winnipeg?igsh=NzBwdHpmNmVuMnRi&utm_source=qr