Вінніпег для українців Канада
-
Всім привіт👋 Кому потрібні стіки HEETS Вінніпег(зустріч) пишіть в лс
-
Я заезжала с кошечкой, все ок Просто может есть но ера петфрердли о они могли быть заняты
-
Здається у sublet 1бедрум, буде звільнена після 22 травня. Адреса 668 Panet rd. Гарний район, поряд Freshco, Sobeys, Dollar tree, трохи далі Walmart та інші всілякі магазини. Вікна виходять у затишний і зелений двір. Тихі і дуже ввічливі сусіди. Тварини заборонені. Орендар повинен бути працевлаштований (вимога лендлорда). Ціна 950$, включаючи всі комунальні (вода опалення, електрика) та паркомісце поряд з будинком.
-
Народ Всім Гарного Дня !!!!! Можу допомогти Вам на Своєму Пікапу, З Перевезенням,Квартирними переїздами Доставкою Ваших Речей Матраців Меблів, З IKEA, Маркетплейсту Допоможу з Загрузкою та Вигрузкою +14315882568
-
Я пам'ятаю себе в дитинстві, так от колекційні завжди були в попиті, що фантики турбо, що наклейки, що іграшки. Мабуть дітям не все-одно на колекційні речі.
-
Доброго дня. Через який час видають рішання по WINNpass та як інформують? Вони відправляють картку? Поділіться досвідом будь ласка
-
Продам холодильник б/у 400$
-
Доброго дня. Шукаю співмешканців для спільної оренди квартири/будинку. Писати в приват.
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻
-
CIBC 1 Lombard Plase Main floor Ліля - працює на касі, україномовний банківський працівник.
-
Всім привіт Також маю проблему з оформленням заявки на допомогу на дитину, видає помилку. В мене запитання чи можу я зараз заявку оформити на себе, а потім окремо на дитину ? Чи на дитину потрібно подавати тільки разом з дорослим ?