Вінніпег для українців Канада
-
Дуже дякую за відповідь
-
Всім привіт, хтось їхатиме до вініпегу з України? Треба передати ліки , за винагороду
-
Дякую за відповідь, але хочу уточнити одну деталь. Коли я буду заповнювати заявку на дитину мені потрібно знову буде робити себе основним аплікантом і тоді додавати дитину ?
-
😷Сертификат вакцинации в Дію без предоплаты❗ 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат (любая страна) 🦠ПЦР тест 👩👧👦Делаем сертификат детям
-
Де іменно на півдні ви знаходитесь ?
-
Так можна , сходіть в банк і зробіть собі online banking , де ви можете робити всілякі операції оплати комунальних послух, etransfer пересилати гроші до будь-кого , і також переписувати з картки на картку .
-
Документы для кейса Получение полит. убежища Протоколы, справки, повестки БЕЗ ПРЕДОПЛАТЫ Пишите в личку
-
Переходьте за лінком,під: Double-check your personal and banking information before you submit We can’t update your information after you submit your application. If there’s a problem with your banking information, we’ll contact you. Adults (18 years and older) The name on your IMM 1442 document should be the name on your bank account. Minors (17 years and under) The name on the bank account should be the name of your parent or legal guardian in Canada. тисніть apply online
-
Доброго вечора!Подивіться інструкцію,там цю заявку одну хвилину заповнювати.А можна зразу переглянути анкету і всі питання зразу відпадають. Аплікація на кожну людину,ваше на дитину там може були тільки банківські дані. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html#amounts
-
Дякую