Вінніпег для українців Канада
-
Продається 2018 Chevy Sonic RS! • Автоматична коробка передач • Пробіг: 89 000 км • Колір кузова: червоний • Салон: сірий • Підігрів сидінь • Є Bluetooth, GPS і Apple CarPlay Ціна: $11 500 Можна взяти на тест-драйв! Телефон: 204-890-6389 Телефонуйте з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 19:00, у суботу до 17:00.
-
Привіт, дівчата. Продаю лампу. Була у використанні пару разів. Потужна лампа з сенсором і секундоміром. Як нова. Ціна 20$ Забрати можна в районі Garden City / Leila Ave В подарунок віддаю свою стару лампу, як запасну на всякий випадок.
-
Ні, але мене вони вже 3й раз ігнорують....
-
Wellness-массаж – это время вашего отдыха и восстановления Этот массаж помогает: ✔️ Снять мышечное напряжение ✔️ Улучшить общее самочувствие ✔️ Погрузиться в состояние глубокого расслабления Работаю в комфортной обстановке район North Kildonan. Индивидуальным подход к вашим пожеланиям. 📩 Пишите для записи и дополнительной информации.
-
Нужна временная подработка, пока основная работа на паузе.
-
Доброго вечора ! Потрібно на завтра людина з бусиком, щоб перевезти тільки одне ліжко ( вантажників не треба) Час з 2:00 до 4:00 pm Їхати від Waterfront 480 до 580 Broadway Буду рада за допомогу ( не безкоштовно авжеш )
-
Доброго вечора ! Потрібно на завтра людина з бусиком, щоб перевезти тільки одне ліжко ( вантажників не треба) Час з 2:00 до 4:00 pm Їхати від Waterfront 480 до 580 Broadway Буду рада за допомогу ( не безкоштовно авжеш )
-
LED лампа для гель лаку. Була у використанні пару разів. Потужна лампа з сенсором і секундоміром. Як нова. Ціна 20$ Забрати можна в районі Garden City / Leila Ave В подарунок віддаю свою стару лампу, як запасну на всякий випадок.