Вінніпег для українців Канада
-
✨ Мрієте про сукню, яка підкреслить вашу унікальність? ✨ Хочете виглядати неперевершено на випускному, весіллі або іншій урочистій події? В нашому Atelier by Inna Krupko ми створюємо вишукані сукні, стильні костюми, корсети та святкові образи, які ідеально підігнані під ваші мірки. ▫️Індивідуальний пошив – для тих, хто шукає щось особливе. ▫️Готові вбрання – для тих, хто хоче знайти досконалість вже зараз. Відчуйте себе унікальною разом з нами! Оберіть свій ідеальний образ і зробіть кожен момент особливим. 📩 Подробиці та консультації – пишіть нам у приватні повідомлення! www.instagram.com/atelier_by_krupko?igsh=MXA4ZmlnZmhnZzVkMA==
-
По закону так, це як ваш дохід Хоча я не знаю чи хтось так робить на практиці))
-
🌸 Весняний фотодень у студії! 🌸 Привіт! Я фотограф і планую провести ще один фотодень у студії з атмосферою весни. Шукаю 3 дівчат, які хочуть ніжні та стильні фото! 📸 Що ви отримаєте: ✅ 30 хвилин фотосесії у студії ✅ 50+ фото в кольорокорекції ✅ 7 ретушованих фото 💰 Вартість: 55$ Якщо хочеш взяти участь — пиши в дірект! 💌 Мої роботи можна подивитись в інстаграм @ph.annlaska
-
Отдам бесплатно (от шоколадки не откажемся) куртки женские. Размер XS/S. downtown.
-
Тоді подавайте як додатковий дохід. Податків не заплатите багато, але все буде спокійно по закону )
-
No, cashback is generally not considered taxable income in Canada and does not need to be reported on a tax return. • Credit Card Cashback: If you receive cashback from a credit card, it is usually considered a discount or rebate on your purchases rather than income. • Retail Cashback Rewards: If a store gives you cashback as part of a purchase, it is treated as a price reduction, not income. • Bank Account Cashback: If a bank offers cashback for opening an account, it is typically not taxable because it’s considered a promotional rebate rather than income.