Вінніпег для українців Канада
-
Ну если узнаете, напишите пожалуйста
-
Насколько я знаю, тут даже страховка не покрывает стоматолога Знакомый надколол зуб и заплатил за лечение 600$🥲
-
Привіт,мав проблему з зубом.Клініка Fresh Dental надає послуги на суму 600$ знімають з бенефітів які як виявляється у нас є(новоприбулих))) Адреса та тел. 2195 Pembina highway (204) 515-6442
-
Доброго вечора) можливо кому потрібна мебель, віддаємо все по 10$ є комод, комп‘ютерний столик і інше
-
Здається квартира з 1 червня 1 бедрумна . Контракт мінімум на пів року . 1072$+комунальні(електро). Окремо оплачується тільки інтернет він вже підключений (вам тільки потрібно зробити договір на себе , з цим допоможу). Також є парковка під домом за окремо оплату . З 1 серпня квартира коштуватиме $1100 (нажаль це залежить не від мене) Квартира знаходиться за адресою 40 Strauss Drive. Поряд є мак,доларама,сабвей,спортзал. Також є багато різних заводів (зручно буде якщо знайдете роботу) Для підписання контракту вам потрібно буде звернутися в офіс для подання заявки і узгодження всіх умов . Великою перевагою є те що депозиту немає . Спочатку оплата тільки за перший місяць вашого проживання . Laundry загальна є на кожному поверсі ( окрема кімната з пралками та сушками). Якщо зацікавило-звертайтеся🤍
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хто стикався з такою проблемою: зупинялися в готелі, на рецепції попросили внести damage deposit в розмірі СА$100 з кредитки, ці гроші до дати виселення були заблоковані на карті. Сьогодні, перевіривши баланс, було виявлено що готель привласнив коштів в розмірі понад СА$500. В банківському додатку видно коли і хто списував цю суму. Що робити?