Вінніпег для українців Канада
-
У кого то есть возможность и желание порекомендовать место/локацию?Ищу pet friedly дом/домик/сарай на сьем в радиусе 400 км от Виннипега у водоема,чтоб можно было порыбачить.самый главный критерий:в пипец каком большом радиусе чтоб не было никого.хочется тишины и тупо сбежать от всего и всех
-
Матрас з функцією розширення OMSINT Чистий без плям та запахів, був у наматраснику 100CAD
-
Матрас MORGEDAL extra firm (жорсткий) 152,4 см x 203,2 см queen розмір Без плям та запахів, був завжди в наматраснику Був у використанні 4 місяці, купували за 518 кадрів 300 CAD
-
Матрас ІКЕА SKONAST 70x132cm Був в користуванні 4 місяці, чистий, без плям та пошкоджень Був завжди в наматраснику Матрас + наматрасник 70 CAD
-
Добрий день. Яка ціна?
-
здається велика кімната master bedroom зі своєю гардеробною. $676 за все, всі utilities включені. кімната тільки для жінок. в сусідній кімнаті проживає дівчина з України. район Поло Парк, до якого 5 хвилин пішки. заїжджати 1 квітня. але якщо зацікавило, то краще оформлювати вже зараз, бо потрібно подати документи менеджеру будинку.
-
Зрозуміла. Дякую
-
Всім привіт. Я змінив місце роботи. Тепер якщо вам потрібен кращий тариф, новий мобільний телефон або домашній інтернет то заїжджайте в магазин Bell в Outlet mall, я вам допоможу
-
Я б дивився в бік Chatr або Lucky
-
Доброго дня, Де забирати?
-
Шановні Жінки та Дівчата. Пропоную вашій увазі Повний Спектр Перукарських послуг, а саме: стрижки будь якої складності, модні техніки фарбування, тонування волосся, буденні та вечірні зачіски, також Ви можете отримать абсолютно безкоштовну консультацію відносно вашого образу, стану вашого волосся, підібрати потрібну зачіску, колір волосся і т.ін. Маю досвід роботи в провідних салонах України, 5 років практики в Лучших салонах г. Нью Йорка таких як Elan, John Frieda, Rita Hazan. Досвід роботи стилістом в модном журнале ELLE, перемога в престижному міжнародному конкурсі стилістів перукарів в Великобританії, а також багато публікацій моїх робот в профессійних журналах Західній та Східної Європи. З питань запису пишіть в лічні, або в МІЙ ІНСТАГРАМ: www.instagram.com/hryshkohair?igsh=OWYxbWZoaGZ1Znlv
-
🏡 ЗДАЄТЬСЯ КВАРТИРА В СУБОРЕНДУ – 505 Rouge Road, Winnipeg, MB Затишна квартира за адресою 505 Rouge Road, Winnipeg, MB, доступна для негайного заселення! Контракт дійсний до листопада 2025 року з можливістю продовження. 🔑 Умови оренди: ✔ Ціна: $1220/місяць (усі комунальні послуги включені) ✔ Парковка: 1 паркомісце включене у вартість оренди 📍 Переваги локації: 🛒 Поруч магазини: Superstore, Safeway, Dollarama – усе необхідне для щоденних покупок! 🚌 Громадський транспорт: У декількох хвилинах ходьби розташовані автобусні зупинки, що забезпечують легкий доступ до міста. 🏡 Спокійний і безпечний район: Ідеальний для комфортного проживання. ✨ Чудова можливість для тих, хто шукає зручне та бюджетне житло у Вінніпезі! 📩 Для отримання додаткової інформації або перегляду – пишіть у приватні повідомлення!
-
t.me/rentinWinnipeg/70578