Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня, Мене звати Аміна і я працюю у дилершипі Jeep,Ram,Dodge. Якщо ви тільки потрапили чи вже певний час перебуваєте в Канаді та бажаєте знайти хороший автомобіль, я зможу вам допомогти! У нас надзвичайно великий вибір позашляховиків, седанів, траків та багато іншого.🚗 Досутпні опції: -Finance (кредит) за найнижчим можливим відстоком.🚗 -Cash back до $6000CAD😍 -Реферальна програма по якій за кожного успішного клієнта якого ви приведете вам гарантована виплата у розмірі $1000 CAD🔥 Якщо ви зацікавлені прошу звертатись за номером: (437)-313-2536 або ж email: [email protected] Доставка по всій Канаді.
-
Ну вот вообще не рекомендую вышесказанного консультанта Амину. Возможно кому-то она помогла и человек приобрёл автомобиль на выгодных условиях ,но мой опыт общения с ней был очень негативным. Не рекомендую?
-
🚗 Оренда авто в AUTOSPEKTR 🚗 Шукаєте надійне авто в оренду? Компанія AUTOSPEKTR пропонує широкий вибір автомобілів на будь-який смак та бюджет! У нас є все для комфортної поїздки – від компактних автомобілів до просторих кросоверів. 🔥 Спеціальна пропозиція: Знижка 15% при довгостроковій оренді! 📅 Графік роботи: Пн-Пт: 9:00 – 19:00 Сб: скорочений день 📞 Телефонуйте: 204 296 6389 ✉️ Пишіть: [email protected]
-
Доброго дня спільното Порадьте будь ласка толкового стоматолога, буду дуже вдячний) Не обов’язково україномовний, головне щоб добре робив свою справу)
-
Всем привет Ребята нужна девочка к нам в типографию на производство, помогать на разных процессах(упаковывать в коробки, складывать, склеивать) Работа с 7 до 3 ( дневная смена) На данный момент part-time но будет переход на full time Зп минималка Расположение downtown Выходить уже, нужен всего 1 человек
-
Доброго дня. Маю час на цьому тижні на стрижки, фарбування та процедури по догляду за волоссям. З моїми роботами можете познайомитись за посиланням: www.instagram.com/semylitalena?igsh=MWZ2ZmFtd2c4cHdqbg%3D%3D&utm_source=qr
-
Доброго дня , є в Walmart.
-
Підкажіть скільки в рік можна отримати interact transfer , щоб у податкової не виникло питань? Чула що 3000$ це на людину чи сімю?