Вінніпег для українців Канада
-
Добрий день!Необхідно вшити молнію в куртку.Може хтось знає де це можна зробити?Дякую
-
Привіт! Мене звати Діма, я весільний фотограф у Вінніпезі. Якщо ви шукаєте фотографа, який передасть атмосферу вашого дня ніжно, стильно й емоційно – буду радий зняти вашу історію! Окрім весіль, я також знімаю сімейні фотосесії, портрети та різні заходи. Головне для мене – живі емоції, природність і краса в кожному кадрі. Буду радий відповісти на всі запитання, пишіть у приватні! Інстаграм: www.instagram.com/winnipeg_photo_?igsh=OXFzbjc0bXV4NHFt&utm_source=qr
-
Привіт! Мене звати Діма, я весільний фотограф у Вінніпезі. Якщо ви шукаєте фотографа, який передасть атмосферу вашого дня ніжно, стильно й емоційно – буду радий зняти вашу історію! Окрім весіль, я також знімаю сімейні фотосесії, портрети та різні заходи. Головне для мене – живі емоції, природність і краса в кожному кадрі. Буду радий відповісти на всі запитання, пишіть у приватні! Інстаграм: www.instagram.com/winnipeg_photo_?igsh=OXFzbjc0bXV4NHFt&utm_source=qr
-
Автосервіс AUTOSPEKTR — якість та надійність для вашого авто Шукаєте надійний автосервіс? Компанія AUTOSPEKTR пропонує якісні послуги з ремонту та обслуговування автомобілів! Досвідчені спеціалісти, сучасне обладнання та розумні ціни — усе для вашого спокою на дорозі. 📍 Адреса: 38 Madithon Parkway, Unit 1 📞 Телефон: 204-296-6389 📧 Пошта: [email protected] ⏰ Графік роботи: Пн-Пт: 9:00 - 19:00 Сб: скорочений день Запишіться на обслуговування та отримайте професійний підхід до вашого автомобіля!
-
Добрий день.Підкажіть будь ласка, де у Вінніпезі можна запаяти замок золотого ланцюжка за адекватну вартість. Дякую
-
Доброго дня, цікавить прайс на тонування машини mini countryman або будь -яку інформацію з цього приводу. Заздалегідь дякую.
-
Доброго дня, цікавить прайс на тонування машини mini countryman або будь -яку інформацію з цього приводу. Заздалегідь дякую.
-
Це аутлет
-
Сдается комната в бейсменте в двухэтажном доме, свой отдельный душ и туалет,есть задний двор с мангалом и гараж на 2 машины! ВЕСЬ ДОМ С МЕБЕЛЬЮ,ничего докупать не надо,на первом этаже кухня и большая гостиная,район хороший,тихий и без бомжей - 581 Warsaw Ave.Цена 475 в месяц + коммуналка летом 50 зимой 100.