Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня😊 Можливо, комусь потрібна няня для дитини? Мені 19 років, я пройшла курси Child Care Assistant у Канаді та маю досвід догляду за дітьми, оскільки найстарша в сім’ї. Люблю дітей, легко знаходжу з ними спільну мову та знаю, як їх зацікавити. Не повна зайнятість,можу підлаштуватися під ваш графік Буду рада співпраці!💛
-
Доброго дня😊 Можливо, комусь потрібна няня для дитини? Мені 19 років, я пройшла курси Child Care Assistant у Канаді та маю досвід догляду за дітьми, оскільки найстарша в сім’ї. Люблю дітей, легко знаходжу з ними спільну мову та знаю, як їх зацікавити. Не повна зайнятість,можу підлаштуватися під ваш графік Буду рада співпраці!💛
-
Можно купить в Marshals fabric, там магазин тканей и всего для шитья. Бывают очень хорошие скидки. А если топ на матрас, то ещё в Jusk есть
-
Ліжко Queen size, металічне з юсб портами для зарядки гаджетів і світлодідною підсвіткою. Матрас IKEA Valevag (hybrid mattress,firm),висотою 24 см,без продавлень,запахв і т.д. Використовувався неповних 4 місяці однією людиною. Ціна за комплект 350$. Самовивіз з Rothesay st,R2G1T9
-
Доброго дня, напишіть в приват із чим необхідна допомога.
-
Відповіла
-
Дякую
-
Вітаю, хтось займається ремонтом телефонів? Тре екран поміняти)
-
Всіх вітаю. Трошки цікавих пропозицій від мене: Домашній інтернет стартує від 60 доларів на місяць + подарунки від мене Мобільні тарифи стартують від 35 доларів за 60 гб Бонусні ціни на телефони: Google pixel 9 - 1 долар на місяць за умови повернення Iphone 16 - 5 доларів на місяць (за умови повернення) Samsung galaxy S25 - 6 доларів на місяць (за умови повернення) Заїжджайте, адреса магазина - Outlet mall, 555 Sterling Lyon Pkwy, магазин Bell MTS, одразу біля 3 входу
-
2 кг соєвого воску Олії майже повні Лише за 5 доларів на каву☺️
-
Спасибо большое 🥰