Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня! Мене звати Анастасія, я адвокат по сімейних справах та розлученнях, працюю в Україні. Надаю онлайн послуги для українців, які перебувають за кордоном з таких питань: ✅ розлучення із-за кордону; ✅ стягнення аліментів. instagram.com/lawyer.prysiazhniuk?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Бронювання оплачене через booking, завчасно і в повній мірі 790 дол, при заселенні заблокували на рахунку 100 дол (pending), проживали з 26-го по 30-е квітня. Навіть у випадку пошкодження майна вони мали б забрати депозит в розмірі 100 дол. і все. Сьогодні поїду в готель, запитаю що сталось
-
It's legit and I'm a living testimony to this great platform. I don't believe in this Bitcoin investment until a friend convinced me to give Mr @Samuel_leach_Co1 a try and it has been one of the best decision I have made in a long while now. Thank you Sir for this opportunity.. 👇👇👇👇👇👇👇 CLICK TO EARN FROM HOME CLICK TO EARN FROM HOME
-
Підкажіть будь ласка. Маю проблему вросшого нігтя, звернулась до foot клініки (вона страховою не покрилася оплатили 100 ₴) нігтя обрізати, але довго не гоїться. Чи можна звернутися в лікарню до хірурга? Чи тут так не робиться?
-
Можливо хтось підкаже,шукаю роботу, розглядаю всі можливі варіанти: прибирання, склади, заводи, розкладання товару . Приїхала у Вінніпег 2 місяці тому, поки що немає результатів,англійська слабка. Будь вдячна за будь-яку відповідь!
-
Доброго дня! Мене звати Анастасія, я адвокат по сімейних справах та розлученнях, працюю в Україні. Надаю онлайн послуги для українців, які перебувають за кордоном з таких питань: ✅ розлучення із-за кордону; ✅ стягнення аліментів. instagram.com/lawyer.prysiazhniuk?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
-
вместе с замком угнали? или не было на нем замка?
-
100 долл - предбронь. Далее меняется на любую сумму. Отпишитесь, что скажут.
-