Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня. Питання до тих хто буде забирати тут виготовлений паспорт наступних вихідних. Чи приходило якесь підтвердження з консульства що паспорт візьмуть? Або чи була хоч якась відповідь на е-мейл?
-
Доброго дня! Потрібні працівники на будову в Калгарі (інсталяція сайдінгу)! Безкоштовно проживання! Вимоги: здатність працювати на висоті та фізична витривалість! Зарплатня залежить від виробітку, також на старт можлива погодинна оплата! Дякую! +1 (825) 889-3488 Орест.
-
Сумка для доставки, новая 50$.
-
Привіт учасникам 👋🏻 (Можливо, хтось мав таку ситуацію і зможе підказати) Я не вклеїла нове фото в укр паспорт після того, як виповнилось 25 років і не виготовила ID нового зразка. На офіційних сайтах пише , що від початку повномасштабної війни і досі актуально , що паспорт не втрачає свою дію. На даний момент мені потрібно податися на виготовлення нового закордонного паспорту і цікаво чи я можу це зробити з моїм українським паспортом ? Я вже написала в консульство стосовно цих питань, але поки чекаю на відповідь, думаю не завадить дізнатися більше інформації ще серед людей)
-
Сушилка ще доступна?
-
Selling iPhone 14 128GB (Purple) – Great Condition! ✅ Storage: 128GB ✅ Color: Purple ✅ Battery Health: 85% ✅ Purchased from Apple Store (Polo Park) ✅ No repairs, fully functional 🎁 Includes a few phone cases for free! The phone is in excellent condition, selling only because I no longer need it. No hidden issues, everything works perfectly. 💰 Price: $550 📍 Location: St. James, Winnipeg ✉️ DM me if interested! First come, first served!
-
Всім привіт. шукаю кімнату в приватному будинку, в районі west end чи поло парк. Готовий переїхати наприкінці березня. Пропозиції до особистих повідомлень😄
-
Новий набір!!! КАНАДА/США Потрібен персональний помічник Конкурентна заробітна плата Режим роботи: понеділок-п'ятниця (3-4 години) Оплата - ($750) щотижня Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Будь ласка, надішліть пряме повідомлення, якщо ви зацікавлені
-
Новий набір!!! КАНАДА/США Потрібен персональний помічник Конкурентна заробітна плата Режим роботи: понеділок-п'ятниця (3-4 години) Оплата - ($750) щотижня Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Будь ласка, надішліть пряме повідомлення, якщо ви зацікавлені
-
-
-
-
Шукаємо 2 бедрум квартиру, пет френдлі. З травня/червня Локація поруч з кілдонан плейс, Транскона. До 1700 з паркінгом. Можливо хтось планує здавати в саблет. Можливо і інші райони.
-
Привет всем кто подскажет в какой клинике есть наши врачи ? Отпишите в личку Благодорю !
-
Доброго вечора. Може хтось продає таблетки фурацилін? Район ( Henderson Hwy ) , North Kildonan, Kildonan place, Elmwood .
-
Продаю дитяче ліжко, в гарному стані, разом з матрасом, 120$ в подарунок 4 простині на матрас.