Вінніпег для українців Канада
-
Кому ще потрібні були ліки з України, я завтра виїзжаю) також можу привезти Ozempic, Mounjaro, Twincret та аналоги за знижкою) препарати для косметології , ботокс, філери та подібне) Також стіки iqos/glo, сигарети) Пишіть)
-
Всім привіт, хто з хлопців робив український закордонний паспорт або продовжував його в Канаді, розкажіть, будь ласка, як і де його сделоть ? Дякую!
-
Доброго ранку . Маю таке питання : Мій перший роботодавець у якого я працювала 1 місяць у березні , досих пір не надав мені форму Т4 , на моє прохання , що мені потрібна ця форма , каже зачекайте , скоро прийде . Остання відповідь нашої розмови була така :Доброго вечора. "Так як ви у нас більше не працюєте я вам скину електронну адресу щоб ви їм написали і вони вам перешлють " емейл якоїсь Марії .Питання в тому , чи нормальна для Канади така ситуація ? Що робити в такому випадку ? І як можна самому знайти , витягнути ту форму ? Дякую!
-
Добрий день! Чи потрібно взагалі подавати податкову декларацію, якщо перший раз в Канаду приїхали в лютом 2024 році на два тижні по пр. Cuaet + отримали всі можливі документи? Приїдемо тільkи y травні 2025.
-
Доброго ранку, підкажіть ще є можливість змінити українські права на канадськи без іспитів чи ні. Бо не було необхідності, а зараз збираємось купляти авто, а права не змінили.