Вінніпег для українців Канада
-
Ремонт телефонів, ноутбуків та планшетів в місті Вінніпег❗️❗️❗️ Посилання на телеграм-канал: t.me/phonerepairwinnipeg Займаюсь ремонтом телефонів, ноутбуків та планшетів. Маю 10 років досвіду роботи в сервісному центрі. Виконую різного типу ремонти (ремонт пристроїв, які не вмикаються; відновлення після вологи; апгрейд ноутбуків старого типу, які повільно працюють, заміна дисплеїв, тачскрінів, акумуляторів, портів зарядних пристроїв). Маю професійне обладнання, виконую складні ремонти, по типу BGA пайки. Маю обладнання по нарізанню гідрогелієвої плівки на будь-який пристрій (телефони, планшети, годинники, ігрові консолі, навушники, професійні камери). За всіма питаннями звертатися: Ярослав +12049527917
-
Всім доброго дня ! На яких сайтах можно замовити для бютісфер матеріал ? Або може есть десь в Вінні магазин ! Дякую
-
Може, хтось через Монреаль або Торонто на кілька годин пересадку має, чи ще що?))) Напишіть, будь ласка. Там буквально до 5 упаковок, які можна викинути і везти тільки таблетки
-
Магазини по для beauty industry звичайно є і доволі достатньо але щоб в них придбати товар потрібна ліцензія .
-
Здається 1 bedroom квартира (договір з 1.05.) на Clayton Drive. 2 поверх в двоповерховому будинку, є балкон. Будинок має ліфт. Також, є сауна та басейн. Поряд є автобусна зупинки, FRESHCO - 600 метрів,Superstore - 900метрів, Заправка - SHELL-100м! 1000 cad (світло, вода включено). Окремо оплачується місце для паркування.
-
Всім привіт. Щось потрібно перевезти!? Дзвонить - домовимось. Допоможу все завантажити, розвантажити. Маю вільний час в будні дні з ранку до 13:30 та субота - неділя весь день. В інши міста Манітоби теж їду. 204-952-1976 Слава. Пишить будь ласка SMS, WatsApp, Viber, Telegram (НЕпишить в Messenger)
-
Ви маєте га увазі супру ? Якщо так , то в ліцензійованих магазинах тільки ; як би вразі в мене є ліцензія можу вам у цьому допомогти . Також маю супру Щварцкоф я не користуюсь майже ціла банка , можу вам віддати .
-
Своє віддам безкоштовно , я не користуюсь
-
Ми можемо поіхати і магазин і ви виберете собі все потрібне , якщо ви тут перукарем працюєте … я маю доступ до таких магазинів , в мене є ліцензія вже багато років .