Вінніпег для українців Канада
-
Всім доброго дня ! На яких сайтах можно замовити для бютісфер матеріал ? Або може есть десь в Вінні магазин ! Дякую
-
Може, хтось через Монреаль або Торонто на кілька годин пересадку має, чи ще що?))) Напишіть, будь ласка. Там буквально до 5 упаковок, які можна викинути і везти тільки таблетки
-
Магазини по для beauty industry звичайно є і доволі достатньо але щоб в них придбати товар потрібна ліцензія .
-
Здається 1 bedroom квартира (договір з 1.05.) на Clayton Drive. 2 поверх в двоповерховому будинку, є балкон. Будинок має ліфт. Також, є сауна та басейн. Поряд є автобусна зупинки, FRESHCO - 600 метрів,Superstore - 900метрів, Заправка - SHELL-100м! 1000 cad (світло, вода включено). Окремо оплачується місце для паркування.
-
Всім привіт. Щось потрібно перевезти!? Дзвонить - домовимось. Допоможу все завантажити, розвантажити. Маю вільний час в будні дні з ранку до 13:30 та субота - неділя весь день. В інши міста Манітоби теж їду. 204-952-1976 Слава. Пишить будь ласка SMS, WatsApp, Viber, Telegram (НЕпишить в Messenger)
-
Ви маєте га увазі супру ? Якщо так , то в ліцензійованих магазинах тільки ; як би вразі в мене є ліцензія можу вам у цьому допомогти . Також маю супру Щварцкоф я не користуюсь майже ціла банка , можу вам віддати .
-
Своє віддам безкоштовно , я не користуюсь
-
Ми можемо поіхати і магазин і ви виберете собі все потрібне , якщо ви тут перукарем працюєте … я маю доступ до таких магазинів , в мене є ліцензія вже багато років .
-
Я вам на початок віддам своє порошок і окислювач 9%, в магазині приблизно $50-60 за таке
-
Маю 9 можу віддати вам