Вінніпег для українців Канада
-
Продам! Нові! Ціна -50$
-
Уно? Це що?
-
Це Нунавут. Трохи далеко від Манітоби)))
-
Курер перед будинком не залише, вам потрібна адреса і людина на яку ви будете відправляти, і як-що нікого не буде вдома то потім людина якій відправляли забере у найближчому відділенні пошти. Нам так друзі відправляли свої речі з Европи одну посилку ми отримали вдома а іншу у відділені , бо нас не було вдома, повідомлення про доставку не надсилають((((
-
я 🐵
-
Всім привіт 👋Мене звати Олена , я майстер перукар - колорист 💇🏻♀️! Я працюю в центрі міста в салоні The Loft 111 Fort St, Winnipeg, MB R3C 1C7 Виконую різні техніки фарбування балаяж, аір тач, вихід з темного , шатуш! Жіночі та чоловічі стрижки Дитячі стрижки Лікування волосся ☘️ Використовую найкращу косметику REDKEN KERASTASE OLAPLEX K18 Мій інстаграм там можна подивитись більше моїх робіт instagram.com/lena_haircolorist_winnipeg?igshid=YmMyMTA2M2Y= Кому цікаво звертайтесь за тел. 431-792-74-76
-
Всем привет ! Меня зовут Влада и я SMM специалист! Приехало очень много наших мастериц и нужно как-то выделяться. •Я упакую твой профиль с 0 за 3 дня •Создам идеи для сторис на пол года •Если ты из Виннипега, сделаю контент-съемку минимум для 15 постов Пиши в ЛС❤️🇨🇦 instagram.com/vladyslavaserga?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Всем привет ! Меня зовут Влада и я SMM специалист! Приехало очень много наших мастериц и нужно как-то выделяться. •Я упакую твой профиль с 0 за 3 дня •Создам идеи для сторис на пол года •Если ты из Виннипега, сделаю контент-съемку минимум для 15 постов Пиши в ЛС❤️🇨🇦 instagram.com/vladyslavaserga?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Доброго вечора. Підкажіть хто звертався по невідкладні допомозі? Які маєте враження від лікарень до якої краще звернутися з дитиною 12 років, болить палець на нозі .?