Вінніпег для українців Канада
-
Всем привет ! Меня зовут Влада и я SMM специалист! Приехало очень много наших мастериц и нужно как-то выделяться. •Я упакую твой профиль с 0 за 3 дня •Создам идеи для сторис на пол года •Если ты из Виннипега, сделаю контент-съемку минимум для 15 постов Пиши в ЛС❤️🇨🇦 instagram.com/vladyslavaserga?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Доброго вечора. Підкажіть хто звертався по невідкладні допомозі? Які маєте враження від лікарень до якої краще звернутися з дитиною 12 років, болить палець на нозі .?
-
#робота #Winnipeg #склад Робота на складі. Понеділок – п’ятниця (21:30–6:00). Бажано мати попередній досвід роботи. Основні задачі : - Розвантаження/завантаження причепів; - Робота зі сканером; - Формування палет для відправки згідно за номером магазина; Бажані начинки та досвід : - Бажано попередній досвід роботи на складі, пов’язаний з доставкою та/або отриманням; - Попередній досвід роботи з вилковим навантажувачем та іншим обладнанням для навантажування матеріалів є перевагою; - Інколи товари можуть бути вагою до 25 кг; - Можливість роботи в різних сезонних температурах; Англійська потрібна щоб пройти інтерв'ю, інструктаж, спілкуватись з колегами та керівництвом. refernwc.app/.netlify/functions/share-preview?referredBy=a6f12679-e1e0-4621-b68a-776e71dcead8&jobId=806e557e-5c50-41ac-8f90-1630dcb3f5d6&languageCode=EN
-
Вы не поверите. Надо идти в банк и вам добавят карту для перевода с дебетной на кредитную. ))) После этого она добавится у вас в приложении для етрансфера. Не знаю, можно ли это сделать по телефону.
-
А. Точно. Зайти в мобильный банк используя браузерную версию на ПК. !
-
Это не Full timе. Не нашёл оплаты.
-
Добрый день. Какую связь посоветуете сразу, по прилёту в Торонто. Хотя там может и не нужно сразу, у нас пересадка дальше до Виннипега и потом уже нормальную купить?
-
Конференція про оренду житла для українців 🇺🇦 в м.Вінніпег (Манітоба). Запрошуємо послухати ліцензованого ріелтора міста Вінніпег Maryana Stetsiv (ROYAL LePAGE, Canada). Дата 06 травня 2023 року. ⏰ Час в місті Вініпег 11-00🇨🇦 ⏰Час в місті Київ 19-00🇺🇦 Посилання на конференцію: www.youtube.com/watch?v=2M91gl0HZnw
-
@melpawa Ви зможете повідомити коли буде анонс? І де приймає консул, знаєте? Чи можна подати в нього заявку на дитячі паспорти? Дякую
-
С нами) спасибо! Буду ждать инфо!