Вінніпег для українців Канада
-
Запитуйте що саме цікавить?
-
Немає, найкраще це просто вбивати номер зупинки і по ньому дивитись на графік автобусів. Там до речі є інформація по запізненям
-
Здаємо квартиру з 1 червня. Здається в саблет 2 bedrooms 1 bath pet friendly (кіт або маленька собачка) Ідеальне розташування, в двох хвилинах ходьби від Real Canadian Store. Поруч парк, дитячі майданчики, МакДональдз , Dolorama, FrechCo, кафе, заправки. Паркінг включений в вартість. Вода включена в вартість, оплата тільки за світло. Пральна та сушильна машини в квартирі. Тихий та чистий район. Інтернет підключений, можливо просто переоформити на ваше імʼя. Меблі можемо залишити за домовленістю (2 барні стільці , диван love seat , матрац ikea king-size, посуд) Вартість 1590$
-
Я обізнана з досвіду оскільки співпрацюю з фінансистами ; як хочете сайт що таке моргидж і т .п www.canada.ca/en/financial-consumer-agency/services/mortgages.html
-
Завжди будьласка ! Як щось не зрозуміло звертайтесь!
-
Дякую 🙏🏻
-
Добрый день, хотела предостеречь наших людей от мошенников по трудоустройству на работу. Пришло письмо на имейл и смс на телефон, мол вас выбрали в нашу компанию помощником администратора. Целый день приходили дополнительные письма о работе с хорошей оплатой и в конце дня пришли сразу документы по трудоустройству. Насторожило, что без каких либо интервью сразу оформили, долгие поиски информации о компании привели к этой статье, кому будет интересно почитайте и будьте осторожны остерегайтесь мошенников!!!! www.reddit.com/r/montreal/comments/12uax5e/is_global_talent_tank_globaltt_a_real_montreal/
-
Доброго дня друзі. Потребую допомоги. Маю виїхати з готелю 17 травня а заселення в квартиру 1 червня. Тож треба десь прожити 2 тижні. Якщо хтось може здати кімнату абож ліжкомісце на 2 тижні буду вдячний. 34 роки. Не палю алкоголь не вживаю. Готую смачно🙂Дякую за будь яку допомогу!
-
Доброго дня друзі. Потребую допомоги. Маю виїхати з готелю 17 травня а заселення в квартиру 1 червня. Тож треба десь прожити 2 тижні. Якщо хтось може здати кімнату абож ліжкомісце на 2 тижні буду вдячний. 34 роки. Не палю алкоголь не вживаю. Готую смачно🙂Дякую за будь яку допомогу!
-
Я заказываю в magic sushi & wok на дурдаш Цены смешные , всегда все свежее и вкусное
-
Хто цікавився Нееts, Nео та цигарками? Мені подруга дала магазин, де вони з чоловіком беруть і я нарешті змогла замовити нормальні цигарки, а не те що тут продають Можу поділитись знахідкою, напишіть - дам контакт