Вінніпег для українців Канада
-
А Львів є
-
Здрастуйте. Присмотрел авто, но там надо по мелочи сделать для сейфти, с документами порядок и состояние почти отличное (сломан тормозной шланг только и резина укатанная) , но нет страховки на ней и номеров. 2 вопроса - сколько её будет стоить отвезти до сто и не будет ли проблем потом с постановкой на учёт
-
Яка різниця хто звідки , головне нас всіх об'єднує - Україна !!!
-
Підкажіть будь ласка, чи є аналог діклоберл (уколи)?
-
Підскажіть будь ласка чи є щось для зменшення цукру в крові?
-
Доброго вечора! Якщо когось цікавить звертайтесь!!!
-
Є, в після опівночі прилетіли, волонтерка була за стійкою
-
Всім привіт) Я майстер-перукар з досвідом роботи більше 10 років. Сертифікований та ліцензійний в місті Вінніпег. Запрошую на фарбування будь якої важкості ( AitTouch, Shatoosh, Balayage, мілке мілірування) Жіночі та чоловічі стрижки Дитячі стрижки Лікування волосся Працюю на преміальній косметиці Мої роботи ви можете подивитись в instagram та в активних познайомитись із цінами instagram.com/semylitalena?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Працюю в салоні Ruwis’ 83B Sherbrook st. Winnipeg Мій номер телефону: (431)278-26-12
-
Доброе утро, Всем Подскажите пожалуйста Есть у меня подозрение на аппендицит… С чего начать, куда обратиться?
-
MANITOBA MAJOR SOCCER LEAGUE Outdoor 2nd Division 📍 FC "WINNIPEG" 🆚 FC "IPAC Ukraine" ⚽ 1 тур 🗓️ 09.05.2023 🕕 20:00 🏟️ "Shaughnessy Park Turf Field". 709 Keewatin St. Winnipeg, MB Перший офіційний матч нового футбольного сезону 2023 року. Будемо раді вітати наших ВБОЛІВАЛЬНИКІВ на трибунах стадіону. Мета одна - РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ 🇺🇦💪