Вінніпег для українців Канада
-
10$
-
Будинок гарний!
-
Якщо хвилюють готелі, то вони заселяють серед ночі.
-
Відкриті вакансії на данний момент(з досвідом та знанням англійської мови на розмовному рівні): 1. Механік с/г техніки. Morris ($21-30); 2. Оператор с/г техніки. місто Rossendale. ($20); 3. Працівник на ферму( допомога по господарству, не треба їздити на техніці) Menisino -$14.15, надається житло безкоштовно 4. Технік з кузовного ремонту авто, $20-35 Місто Treherne 5. Управляючий ($30-35) та різноробочий ($20-25) на ферму в місті Sidney. Житло не надається (близько $700 дім в тій місцевості 6. Механік с/г техніки, місто Hadashville. $24-27 Писати на пошту d.ishchenko@myrowich.com або в особисті повідомлення
-
Вакансія комбайнера. Фуллтайм. Місто Вассар (Vassar), Манітоба. ЗП: $20-$22 Зміни 10г Понаднормові після 40г/тиж Організовується житло. Резюме на пошту: s.tytarenko@myrowich.com
-
Продав всі 58шт за 465 $
-
Так www.eventbrite.ca/e/winnipeg-career-fair-may-9th-2023-tickets-525852628367?aff=ebdssbdestsearch
-
Добрий день.То сьогодні ярмарок вакансій?
-
Добрий день.То сьогодні ярмарок вакансій?
-
Також є вакансія на склад. Потрібен досвід у сфері та мова на рівні вересня документації та базового спілкування. Досвід керування форкліфтом буде плюсом. ЗП від $17 до $20 (по результатам співбесіди)
-
Мокрий ефект 7mm-11mm Вигин- СС Доброго дня! Маю вільні дати на нарощування вій. www.facebook.com/valya.reshetinska instagram.com/eyelashesvalia_?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== На всі питання відповім 💌
-
Доброго дня. Шукаю співмешканців для спільної оренди квартири/будинку. Писати в приват.
-
Есть. После полуночи прилетели. Никого не было за стойкой
-
Доброго дня,запрошую до себе на такі процедурки: -корекція брів -корекція та фарбування брів -ламінування брів та вій -ламінування+фарбування брів та вій -манікюр Більше модна побачити в інстаграм instagram.com/nails_brows_winnipeg?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
-
Я зрозуміла, по різному) Мене цікавить загальна ситуація, бо якщо я прилітаю ввечері, а за стійкою нікого нема і я поселюсь самостійно на ніч, то чи не буде проблем ,наприклад, зранку чи при оформленні
-
Так щиро, то мене всі деталі хвилюють) але розселення на початку особливо
-
За стойкой есть список отелей. Вот берете стационарный телефон и обзваниваете номера. Там где есть место туда вас и поселят
-
Ви телефонували волонтерам на місці чи поселялись самостійно?
-
Сподіваюсь , мені пощастить з цим
-
Друзья, всем привет! Продаем нашу машину Ford Focus 2012. Пробег 112000, в хорошем состоянии. Цена 10000$.
21 Jan 2023, 07:33
9545/88668
4 minutes ago