Вінніпег для українців Канада
-
Ціна гель лак ?
-
Ціна ?
-
Привіт ,набери мене будь ласка ,чекаю на манікюр 🙂
-
Дорогі Укріїнці, підкажіть будь ласка, вже як більше чим півроку вклеюють не туристичну візу на 10 років а відразу робочу на три. Таке питання.... Якщо я прилітають через рік після отримання візи, мені дадуть ВоркПермит на залишок 2 роки, чи три роки від дати прибуття незалежно до якого віза? Підкажіть будь ласка, або гляньте як у вас🙏🙂
-
Если кому-то нужен интернет. 2 года контракт.60$ в месяц за скорость 1000мб.первые 2 месяца бесплатно.подклбсение бесплатно.помимо интернета подключают к ТВ стриминг коробку. Ютуб,фильмы,Дисней и куча всего.можно писать смс через переводчик.если с английским плохо.подключают в течение дня.вчера вечером обратился, сегодня днём приехал техник и за 15 минут все подключил и проверил.
-
А незнаєте як можна з ними звʼязатися??Куди відправити резюме??
-
Якщо витримаєте, зараз набирають на рибзаводи "временных рабочих". Там є різні зміни праці, якщо не помиляюся три зміни з Пн по Пт. І ще є дві зміни тільки на Сб і Нд. Якщо я правильно зрозумів, то після 500 годин вони тобі предлагають до них нампостійну основу.
-
Добрий день. Чи можна взяти телефон в кредит з цим тарифом?
-
Принесіть з собою наступні документи : Ворк/стаді/візітор перміти усієї родини Паспорти усієї родини Свідотство про народження з перекладами (якщо є переклади) Контракт на дім/квартиру(для підтвердження адреси) Manitoba Health Card Табелі дітей ( якщо є) Дозвіл на вивіз дитини за кордон( якщо один з батьків не у Канаді)
-
Так
-
Які умови на IPhone 13? Дякую