Вінніпег для українців Канада
-
Я вам кажу як ми відправляємо
-
Туда не отправить гривну .... но спасибо за помощь
-
Я думаю що можна ще з руснявої, але думаю такої у вас точно немає. А легальні грошові переводи туди не зробити… попитайте може в друзів є українські карти. Ви б їм доларами віддали, а вони гривню відправили
-
У меня нет украинской карты
-
Дякую!
-
Так. У Канаді фінансова допомога одноразова, не як у Європі. (Про всяк випадок уточню)
-
Підкажіть будь ласка, якщо отримували фінансову допомогу в Європі, можемо отримати фінансову допомогу у Канаді?
-
Підтверджую - немає прямих рейсів з Європи до Вінніпеґу. До Вінніпеґу є прямі рейси хіба що зі США. Ось приклад пошуку квитків з Варшави до Вінніпеґу з однією пересадкою www.kiwi.com/en/search/results/warsaw-poland/winnipeg-manitoba-canada/2023-10-01_2023-10-31/no-return?stopNumber=1%7Efalse&adults=2&children=0&infants=0&bags=1.1_1.1-
-
Треба з української картки. Там є «люди» які приймають на свій український рахунок гроші та видають тому кому ви відправляєте у рублях готівкою
-
Дякую за інформацію.
-
Доброго дня, шукаю не дороге житло для мене з сином. Мені 36 років, працюю кожен день, без шкідливих звичок. Сину 16 років, вчиться у школі, всі вихідні дні працює. Може бути маленька квартира або будинок. Ще у нас маленька собачка Йорк. Будь ласка хто має якісь варіанти відгукніться. Буду дуже вдячна.