Вінніпег для українців Канада
-
Всім привіт👋🏻 Мене звати Мар’яна я перукар стиліст з України🇺🇦 з досвідом роботи понад 10 років Працюю в салоні The Hive Hair Company Моя робоча сторінка в інстаграмі⬇️#інст www.instagram.com/p/Cm3Bm1fjvq6/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍Адреса 175 Osborne Street Надаю такі перукарські послуги 👇 •Чоловічі •жіночі •дитячі стрижки -Фарбування волосся: •Балаяж •Мілірування •Sunlight( також перекладається як поцілунок 💋сонця🌞) •Шатуш •Омбре •Airtouch •Зачіски весільні Корекція та фарбування брів . 📞4313342000 Winnipeg
-
Доброго здоров'я, група. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
Доброго дня, підкажіть плз, якщо я приїхав в квітні зі своєю віддаленою роботою і відповідно буду мати надходження в цьому році за 8 місяців. Щоби порахувати податки я маю ввести суму, яку я зароблю за цих 8 місяців і це буде загальна сума доходу за 2023 рік?
-
Вчора обходили більшість вулиць Downtown на вулицях людей майже нема, ніби після апокаліпсу. Є бездомні, але вони сидять всередині зупинок і їх не багато. Не розумію чому майже всі люди кажуть що жити в Downtown це ужас. так розповідають ніби там на кожному кроці вбивці, наркомани і інше. До відома Берлін такий самий і так само є бездомні і різні які сплять в палатках на вулиці, під мостами і таксамо просять гроші. Чи може ми просто не попали в той момент коли на вулиці за тобою біжить ціла армія зомбі які хочуть тебе вбити, ограбити, і інше.
-
Вы просто в Британской не были,там жесть ,но в основном,это один район…вчера тоже были в центре Виннипега,их было много около 16:00,утром их практически нет..в Манитобе есть определенные районы в центре,где по вечерам лучше не ходить,а так норм)я тоже насмотрелась этих видео - боялась ехать 😂
-
Все вам відкриють...і на роботу візьмуть... сервіс Канада не допоможе...мені сказали дзвонити за номером...потрібно чекати...мені через місяць в готель прислали
-
Ми самостійно поїхали і за 20 хвилин отримали 2 sin номери… Хелс картку також - нам в готель принесли через 5 днів… Бо чергу ми не змогли «зловити» в готелі….
-
На Амазон за 6-7 баксів 4 штуки
-
#работа В Канаде есть много сайтов для поиска работы, мы постарались отобрать самые эффективные. Топ -10 сайтов для поиска работы в Канаде Kijiji На этом сайте можно найти не только работу. Масса объявлений и информации на любой вкус. Jobgurus Сайт – агрегатор, который собирает информацию с тысячи различных сайтов, рекрутерских агенств и государственных учреждений, которые ищут работников. Job Bank Здесь есть много вариантов поиска и фильтры. Job Bank использует несколько различных сайтов по трудоустройству в качестве источников. Indeed Этот сайт является одним из самых надежных и простых для поиска работы. Вы можете искать вакансии как по всей стране, так и в радиусе пяти километров от вашего дома. Workopolis Это большой сайт, который отличается своими полезными статьями. Существует целый раздел сайта, посвященный советам и рекомендациям по написанию резюме и др. Randstad Это агентство по трудоустройству с двумя направлениями: одно специализируется на работе для белых воротничков, а другое – для синих воротничков. Eluta.ca Сайт – агрегатор по Канаде, входит в список Toп – 100 работодателей Канады. Monster.ca На этом сайте для поиска работ представлено множество вакансий с возможностью удалённой работы. Canadianjobs.com Десятки тысяч лучших рабочих мест в Канаде. Wowjobs.ca Еще один отличный сайт с огромным перечнем вакансий. AllStarJobs.ca Здесь масса вариантов для поиска работы. Другие сайты: Best Jobs Canada Canadian Career Page Сanjobs.com Careerjet.ca Сraigslist.org Extremejobs.ca Gojobs.gov.on.ca Jobs-emplois.gc.ca Bcjobs.ca Workbc.ca www.glassdoor.ca/index.htm www.careerbeacon.com www.talentlift.ca/ neuvoo.ca/
-
Здравствуйте! Мне 20 лет. Ищу работу бейбиситтер. Имею опыт в работе няней с ребенком 4 года, инструктором и аниматором в детском центре по организации праздников, также работала детским тренером по танцам. Я всегда свободна могу помочь в любое время ☺️