Вінніпег для українців Канада
-
Привіт) Дівчата, запрошую до себе на ламінування вій💫 Зараз діє знижка -20%😌 Ціна досить доступна 🌾Ламінування і покраска вій 30$ 🌾Ламінування, покраска + ботокс 35$ Буду дуже рада вас бачити 📍Район Grant Park Для запису пишіть мені в приватні повідомлення і ми підберемо для вас зручну годину і день💌 www.instagram.com/lashes_winnipeg_nastii?igsh=MXBxaTVhdHBoMm8wYw%3D%3D&utm_source=qr
-
1️⃣ Механік важкої техніки – Winnipeg 💰 $27-35/год 📌 Досвід роботи обов’язковий 📌 Середній рівень англійської 2️⃣ Кузовщик – поблизу Brandon 💰 $25-32/год 📌 Досвід роботи обов’язковий 📌 Середній рівень англійської 3️⃣ Parts Associate – Eriksdale 💰 $18-20/год 📌 Вільна англійська 📌 Досвід буде перевагою ❗ Тільки кандидати, які відповідають вимогам, будуть сконтактовані для співбесіди. 📩 Якщо вас цікавить одна з цих вакансій, надсилайте резюме на [email protected]
-
1️⃣ Механік важкої техніки – Winnipeg 💰 $27-35/год 📌 Досвід роботи обов’язковий 📌 Середній рівень англійської 2️⃣ Кузовщик – поблизу Brandon 💰 $25-32/год 📌 Досвід роботи обов’язковий 📌 Середній рівень англійської 3️⃣ Parts Associate – Eriksdale 💰 $18-20/год 📌 Вільна англійська 📌 Досвід буде перевагою ❗ Тільки кандидати, які відповідають вимогам, будуть сконтактовані для співбесіди. 📩 Якщо вас цікавить одна з цих вакансій, надсилайте резюме на [email protected]
-
TATTOO STUDIO IN WINNIPEG🇺🇦🇨🇦 🌙 accept ink - означає готовність людей прийняти татуювання на свому тілі . Привіт! Я Вікторія – тату-майстриня, яка створює унікальні татуювання для тих, хто цінує стиль та якість. 🎨 Працюю в стилях: • Graphic • Blackwork • Dotwork • Outline 💎 Допоможу втілити твою ідею або підберу дизайн під тебе. 📍 Працюю в центрі Вінніпега. 📩 Запис у DM або через Instagram 👉 www.instagram.com/accept.ink?igsh=MTJmZzk4b3FiMGc4dw==