Вінніпег для українців Канада
-
Стіки , сигарети, девайси, одноразки, табак для кальянів - це все ви знайдете тут 👇 Залишаю контакти та посилання на наш канал нижче👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка по всій країні 📍 Постійно поповнюється асортимент новими пропозиціями 😊 Регулярно проводяться акції 🙏 Оновлення товару – регулярно ✅ Доступний як роздріб, так і опт ✅ Натискайте на кнопку нижче, щоб замовити продукцію👇
-
Стіки , сигарети, девайси, одноразки, табак для кальянів - це все ви знайдете тут 👇 Залишаю контакти та посилання на наш канал нижче👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка по всій країні 📍 Постійно поповнюється асортимент новими пропозиціями 😊 Регулярно проводяться акції 🙏 Оновлення товару – регулярно ✅ Доступний як роздріб, так і опт ✅ Натискайте на кнопку нижче, щоб замовити продукцію👇
-
Посмотрите на его лицензии пункт есть когда он может быть супервайзером. Там буквы и напротив них даты и с обратной стороны написано что буквы значат. Я не помню какая именно
-
Доброго дня! При заповнені форми на продовження ВП, не вдається скачати аплікацію для заповнення IMM5710,(помилка мережі) Можливо у когось теж була така проблема, підкажіть як вирішити 🙏
-
Чи пропустять в аеропорту
-
Добрий день підкажіть будь ласка може хто знає.яякщо дитина 16 років маєVisitor Recordc до 2026 року і поїхала додому чи може повернутися назад в Канаду.Вклейку візи в паспорі має.
-
Дякую віза також Visitor
-
В аэропорту пропускають тільки при наявності візи.
-
Здравствуйте, ищу хорошего репетитора который подготовит к CELPIP . Спасибо
-
Слоти зловити не можу взагалі, а для пільгових категорій їх не треба
-
Добрый день.Как податься на продление ворк пермита.В видео нет ничего подобного что я вижу на экране, абсолютно непонятно где автор видел взял какие то аппликации, ничего подобного просто на экране нет.Помогите пожалуйста, кто в этом разбирается
-
Добрий день. Шукаємо з хлопцями роботу. Можливо хтось чув чи є вакансії? Тільки приїхали.
-
Сумка Fossil original, 100$
-
Дівчата всім привіт. Повертаюсь до роботи майстром манікюру. 💅🏻 Я майстер з 7 річним стажем. Маю ліцензію в Канаді на свою діяльність 🪪 Всі види послуг: Манікюр Педикюр Нарощенні Приймаю в районі Транскона 🚩 Буду рада новим клієнтам💅🏻 Фото робіт можна переглянути на сторінці: www.instagram.com/daryna_nail_?igsh=MXZ4ZGkxY3B6cHJ2MA==