Вінніпег для українців Канада
-
Механічні ваги - 8 cad
-
Вже зараз здається 1 bedroom apartment. Новий ремонт, нова кухня, в квартирі посудомийка, холодильник, плита, мікрохвильова піч. Laundry на поверсі. $1499 все включено, крім паркінгу ($49/міс за потреби), та інтернет. No pets, no smoking globepm.ca/apartment/charlesdale-gardens/
-
15 - 16 березня буде консульське обслуговування у Вінніпезі. У приміщенні UNF. Але самого консула, не буде. Будуть інші представники консульства
-
Ми знайшли ліцензований садочок домашнього типу на Маркетплейсі. Спробуйте і ви так пошукати. Нехай пощастить 🙏
-
Праска в хорошому стані, повністю робоча 20 cad
-
Добрий вечір ! А сімейна це тільки подружжя чи і common-law ?
-
Здається в оренду вітальня, яка відокремлена занавіскою для приватності. Орендна плата становить $500/місяць, включаючи всі комунальні послуги. Квартира знаходиться в центрі міста з легким доступом до автобусних маршрутів. У будинку є парковка (додатково ~65 CAD), тренажерний зал і сауна. Ви будете ділити простір з сусідами по кімнаті, які працюють або навчаються фул-тайм. Ми шукаємо відповідального сусіда без шкідливих звичок, який поважає особистий простір. Якщо ви зацікавлені, напишіть мені повідомлення з короткою інформацією про себе.
-
Доброго вечора, також і com.law
-
Доброго дня, шановна група Маю питання щодо продовження WP Я приїхав до Канади у березні 2024 на 2 тижні, після чого повернувся до Польщі на 2 місяці закінчити навчання, і знову назад до Канади у червні 2024. У заявці я хочу вказати що я є резидентом Канади саме з березня, адже тоді отримав свій WP. Але чи не буде питань у офіцерів, адже у розділі навчання буде написано що я навчався в Польщі до червня. Така сама ситуація з моєю працею, у Польщі я продовжував працювати до червня Чи варто вказувати навіть робочі місця де відпрацював тільки тиждень? Був невдалий досвід з першою працею в Канаді. Дякую за допомогу
-
Якщо ви вкажете, що є резидентом Канади з березня, то ви мали б платити податки на все зароблене з того моменту вже тут. Я б вказала червень. Оце все, що ви написали треба повторити у пояснювальному листі. Резиденство набувається, коли ви приїжджаєте, щоб залишитись тут жити.
-
Доброго дня ! Прошу допомогти в одному питанні ( продовжую Work Permit ) Якщо Медичне обстеження проходила в січні 2024 року ( працюю з людьми похилого віку). Чи треба заново проходити обстеження? 📌бо є пункт, щоб скинули документи, щоб це підтвердити Джерела інформації: - одні говорять, що не треба - треба проходити Буду вельми вдячна за відповідь ( буде супер, якщо дасть відповідь людина, яка теж +~ в цій сфері або працює в лікарні. Бо даний пункт теж важливий для продовження WP) Гарного дня
-
TATTOO STUDIO IN WINNIPEG🇺🇦🇨🇦 🌙 accept ink - означає готовність людей прийняти татуювання на свому тілі . Привіт! Я Вікторія – тату-майстриня, яка створює унікальні татуювання для тих, хто цінує стиль та якість. 🎨 Працюю в стилях: • Graphic • Blackwork • Dotwork • Outline 💎 Допоможу втілити твою ідею або підберу дизайн під тебе. 📍 Працюю в центрі Вінніпега. 📩 Запис у DM або через Instagram 👉 www.instagram.com/accept.ink?igsh=MTJmZzk4b3FiMGc4dw==