Вінніпег для українців Канада
-
Дякую
-
Привіт! 20 листопада син летить в Канаду. 22 роки звичайно але ми трішки розгублені. Летить без будь яких знайомств тому без підтримки на перший час. Квитки до Вініпег, але трансфер в Калгарі всього 2:20. Боїться що не встигне отримати ворк перміт. Можливо є якість поради як встигнути це зробити за такий короткий час. Завчасно щиро дякую!
-
Добрый день, или что там у вас сейчас ночь! Насколько я поняла украинцы тут не особо дружелюбными становятся, так что ищите друзей среди канадцев, город спокойный, как буд-то жизнь остановилась и ничего не происходит, в основном низкие дома, деревья как в Украине. С работой наверное первое время сложновато пока освоишься, поймёшь что к чему. Если хороший английский и есть профессия, то полегче. Если сразу есть сумма на покупку машины, то это значительное облегчение.
-
Дякую!
-
Цього часу має бути достатньо Не переживайте, якщо не заснути то все можна встигнути і ще кави напитися Коли летів я то від прильоту до отримання паперів пройшло 40хв 90% що все буде ок По прильоту потрібно просто йти до працівників аеропорту і запитати де отримати ворк перміт, вони все покажуть.
-
На прохання власника невеликої будівельної компанії в якій я працюю потрібні 2 працівника на залізобетонні роботи ( фундаменти ,підїзди до гаражів ,поли в гаражі та підвалах, стіни і тд.. Підготовка площяток під бетонування, коротше то складання опалубки,вязка арматури та бетонування, фінішне затирання полів в гаражах та підвалах). Праця в Вінніпезі та околицях. Дальні відїзди від міста оплачуються,можливість розвитку та карєрного росту в копампанії. Вимоги: ~НАЯВНІСТЬ АВТОМОБІЛЯ ОБОВЯЗКОВА! ~ВІК ДО 40 РОКІВ. ~Бажання працювати та навчатись. ~Пунктуальність ~Бажання працювати не тільки по 8 годин а часами по 10 і навіть по 12 годин в день та інколи по 5-7годин по суботам. ~Досвід роботи в подібних сферах (але можно й без досвіду на навчання ,головне щоб було бажання вчитися та розвиватися в компанії) ~Знання англійської буде плюсом але не обов'язково. Заробітна плата залежить від вашого досвіду та бажання працювати. За більш детальнішою інформацією та за контактами звертайтесь в особисті повідомлення.
-
✨Рaccылкa по чaтaм CШA на ayдитoрию больше 8 млн человек (Другие гeо тоже есть) ✨Peaкции на cooбщeния, кoтopые тpиггepят наиболее aктивнyю ayдитopию и paбoтaют дaже в гpyппax, где yдaляют oбычные oбъявлeния ✨Пapcинг yчастников гpyпп, инвaйты 🍹Пoчему я? 🧩Я не из тех paccыльщиков, кто купил какой-то coфт с oгpaничeнными вoзможнoстями и побежал пpoдaвaть свои ycлyги 🧩Мой coфт полностью coздан мной и мoей кoмaндoй, поэтому он адaптивный и peзультaтивный. Coфт не продаю, по этому поводу не писать 🧩Умeю oбхoдить бaн aккayнтa 🧩Не даю гpoмких oбещаний, чтобы вы поскopее зaплaтили, как делают многие, а чеcтно oтвечаю на вaши вoпрoсы 🧩Вникаю в каждую cфepy, пoмoгаю с текстами и пpeзeнтацией