Вінніпег для українців Канада
-
Ми зіткнулися з декількома ситуаціями- хороше житло з хорошою ціною, на нього претендують багато людей (ми приходили на перегляд і бачили по кілька зовсім різних сімей і українців в той момент крім нас не було) і звичайно віддають перевагу тим хто має роботу і кредитну історію. Ми не маємо поки роботи, тому нам довелося домовитися заплатити наперед за кілька місяців і це саблет. То ми платимо до кінця саблет, а потім буде змога підписати новий контракт. Комусь може більше пощастило, історії людей які приїхали рік тому кажуть що простіше отримували. Ці люди в яких ми взяли саблет, кажуть що не було роботи і небагато грошей на рахунку, а їм підписали на рік і тільки 3 місяці наперед. А нам купу питань і ледь ледь до кінця саблет, це 4 місяці. З одного місця, там не компанія, а власник . Написали відмову, дякуємо за це бо зазвичай взагалі нічого не пишуть.
-
Этот значек значит что шина соответсвует какимто там минимальным требования для зимней езды. А использовать их или нет зависит от ваших возможностей, потребностей и способностей. По умолчанию, если нет идей на этот счет и планируете ездить зимой в плохих дорожных условиях то лучше купить новые зимние шины
-
Так начебто це група для цього і існує 😂😂😂
-
А что еще могут удалить ?😳😳
-
The apartment in new building is available from October 1. Cost $1290 + electrics, the price of the apartment includes: water, gym , terrace and internet. Parking is paid monthly. Washer and dryer on each floor. The apartment is located in the Chinese district. Bus stops 2 minutes walk 265 Princess St
-
Я роблю на півдні 🙂🙂 Цукор Воск Лазер www.instagram.com/reel/Cw0Qpz_grIk/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Доброго дня) Шановне панство, маю вільні місця на стрижки, фарбування на цьому тижні😉 Якщо комусь потрібно терміново, звертайтесь)))
-
Добрий вечір! Хто міг би мені допомогти?) Я хочу купити автомобіль, завтра огляд авто, я в них не розуміюсь, а купити не хочеться з дефектами. Можливо є хто розуміються в автомобілях і міг би зі мною оглянути , чи ще авто відповідає своїй ціні)
-
Доброго дня , може хтось порадить непоганий та адекватний по цінам сервіс для авто?
-
Ви маєте бути готові, що в безкоштовному готелі може не бути місць, тобто, мати запасний варіант.