Вінніпег для українців Канада
-
youtube.com/live/ZJCpLtgeUys?feature=share
-
239 canora street Бесплатно стоит
-
Шукаю будь-яку роботу на парт тайм. Є досвід: журналіст, няня, каса, мерчендайзинг, кухня, баріста, прибирання, барбер-початківець, працівник на складі. Швидко вчуся новому. Є сертифікат food handler, довідки про несудимість, англійська А2. Вільні дні: пятниця, субота, неділя, а також від понеділка по четвер від 16:00. Дякую.
-
Добрый вечер,нужна 1 бедрум или студия квартира .Нас 2 взрослых и кошка.Рассмотрим районы Garden city, Transcona St.vital идр.кроме Down Town. До 1300$. Если есть варианты, напишите пожалуйста
-
Всім гарної пʼятниці)) Завтра я та мій чоловік ідемо до бару,може хтось має бажання провести з нами час?! Цікавить як хлопець,так і дівчина (але дівчинка в пріоритеті ☺️)
-
Продам матрац, б/у, в чудовому стані, 111$/торг, самовивіз, тел.2048819117
-
Продаю светр На ціннику S\M , але насправді XS) Кому потрібно звертайтесь, downtown 7$
-
Hello, girls🌼 Набридло фарбувати брови кожного ранку? Не проблема! Приходь на корекцію та фарбування брів і забудь, що таке олівець для брів на 3 тижні🤩 Краще витрать свої 15 хв на сон😄 Район Downtown, чекаю кожну🌸 Робоча сторінка: instagram.com/dudko.brows?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
А что это за "авторитетный" источник?
-
Добрый день. Ищу 1к., студию или отдельную комнату для 2х девушек. Всё, что на запад от ПолоПарка
-
Добрый вечер. Спрошу ещё раз. Кто пересылал деньги с канадской карты на украинскую, на окупированную территорию?
-
А в данное время?
-
Моно
-
Я в свое время без проблем в Херсон пересылал на карту привата
-
какой банк украинской карты?
-
Продам наушники JBL Состояние идеальное Были куплены всего месяц назад. 65 cad Подробности пишите в приват
-
А вообще в личку лучше напишите