Вінніпег для українців Канада
-
Доброго ранку, таке питання Хелс кард можна поміняти в любому центрі Манітобу Хелс? Чи потрібно їхати в головний цент?
-
Скинув в особисті повідомлення
-
хтось купував квитки через інтернет (Budgetair/Lucky2Go) і тд?
-
Дякую
-
Доброго дня, можна і мені посилання на анкету, також летім у березні. Дякую
-
Всем привет, подскажите отправил на почту електронную форму для health card , долго обычно ее высылают?
-
Я скидував де можна знайти безкоштовні меблі, а не анкету, читайте уважніше))
-
В Канаді ви знімете лише CAD, але якщо ваша карта в злотих то проблем не повинно бути
-
Не тільки розетки інші, а й напруга 120 V) Тому буде краще, якщо адаптер буде з конвертером в 220. Бо пристрої будуть заряджатися в два рази довше і виходити швидше із ладу, нажаль)
-
Доброго дня. Таке питання: як змінити адресу з індексом в SIN-номері та health-карті, коли з'їжджаєш з готелю на квартиру? Знову треба оформляти appointment? Чи як це зробити правильно? Треба переробляти їх по новій?
-
І таких сімей тисячі🙄
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform
-
Взагалі якась маячня з цією датою...нічого не розумію, якщо дали візу, то повинно бути все, що Канада пропонує українцям ( мед.страховка, виплати, навчання мови). А тепер якось нелогічно получається.... Хоча я розумію, що мені ніхто нічого не повинен...
-
Проблем не буде, але можливо буде немала комісія, тому краще просто розраховуватись картою
-
В SIN адресу не треба змінювати. Хелс Кард треба у термін 30 днів від переїзду змінити адресу. Можно зробити або через інтернет ( подивіться на вашій хелс карті сзаду є контактна інформація), або там де ви її оформляли
-
Дякую!